Fabulos! Deținătorul recordului mondial la 100 de metri i-a transmis următorul mesaj lui David Popovici: `Îmi provoci atacuri de cord!`

”Racheta” României a făcut deja valuri în bazinele de la Roma. David Popovici a dat aseară reprezentație de gală la Campionatul European de Seniori, în capitala Italiei, după ce a stabilit un nou record european în semifinala probei de 100 de metri liber.

Sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a câștigat fără emoții cursa, cu un timp de 46.98 de secunde. Popovici a stabilit nu doar un nou record european la juniori și seniori și unul mondial la juniori.

Puștiul-fenomen al natației mondiale a fost foarte aproape însă și de recordul mondial la seniori: i-au lipsit doar 7 sutimi!

Recordul mondial pentru proba de 100 de metri liber a fost stabilit tot la Roma, în 2009. Brazilianul Cesar Cielo Filho (35 de ani) a reușit atunci să scoată un timp de 46.91.

Popovici i-a pus gând rău astăzi, de la ora 19:22, când va alea loc finala probei de 100 de metri liber. Cesar Cielo Filho nu a ignorat însă momentul românului. Mesajul brazilianului de pe rețelele de socializare a făcut înconjurul lumii.

„Îmi provoci atacuri de cord! Continuă să faci o treabă grozavă, prietene. Noul record mondial se încarcă”, a fost postarea lui Cielo.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari