S-a aflat adevărul despre Simona Halep! De ce a divorțat, de fapt, de Toni Iuruc. Amănunte incredibile din interior

Finalul anului 2022 a fost unul dificil pentru Simona Halep, atât în plan profesional cât și personal.

Românca i-a surprins pe toți atunci când a anunțat că divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la cununia civilă. Planurile pentru nuntă erau făcute, iar evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie la Sinaia. În loc să trimită însă invitațiile pentru nuntă, cei doi au decis să se despartă și au semnat rapid actele la notar.

Fostul fotbalist Rică Răducanu știe ce s-a întâmplat între cei doi. Acesta spune că distanța a fost principala problemă.

„Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea.

E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea.

Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, a spus Rică Răducanu pentru ego.ro.

Simona Halep a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Fostul lider mondial a refuzat să vorbească despre acest subiect, dar a postat un mesaj pe Instagram. 

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a scris Simona Halep pe Instagram.

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul. Suntem doi oameni normali. Fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Nu căutați senzaționalul pentru că nu o să-l găsiți. Așa e în viață”, a spus și Iuruc.

La scurt timp după ce a divorțat, Simona a mai primit o lovitură. A fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv la un control anti doping la US Open.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed