Exclusiv. Cum arată, acum, și cu ce se ocupă Adriana Flămând? Fosta sportivă, măritată cu bodyguardul lui Puff Dady

Adriana Flămând trăiește visul american. Fosta medaliată la fitness și-a găsit liniștea după o perioadă în care a trecut prin multe încercări.

Fosta sportivă a trăit 14 ani în Spania. În 2013 a decis să se întoarcă în România și s-a apucat de sport. Nu după mult timp a câștigat medalia de bronz la prima competiție națională la care a participat, Miss Bikini Fitness. Au urmat medalii, apoi o participare la Campionatul European.

În 2015 l-a întâlnit pe cel alături de care a crezut că își va petrece toată viața. Jelani Khalfani, fost stripper din trupa Chippendales și bodyguard al mai multor vedete printre care și Puff Dady.

„Ne-am cunoscut pe Facebook. Apoi, cu trei săptămâni înainte de anul nou a venit în România. În februarie, pe 14, m-a cerut de soție, apoi după câteva luni am făcut nunta”, ne-a declarat Adriana Flămând.

Lovitura primită de Adriana Flămând când a ajuns în SUA

În 2017, înainte de Crăciun, fosta sportivă a plecat în SUA și a început calvarul. Nimic din ceea ce-i spusese Khalfani nu era adevărat.

„Când am ajuns acolo am avut un șoc. Am realizat că mă mințise. Nu avea absolut nimic, nu era avocat așa cum îmi spusese. Certurile au început aproape imediat. Se înfuria foarte repede, țipa, m-a jignit îngrozitor. După 10 zile am decis să plec la Las Vegas. El a rămas în New York. Mi-a fost foarte greu la început.

Am lucrat ca antrenor principal, în același timp eram și șofer de taxi și în plus învățam pentru examen. Am dat de cinci ori examenul pentru că nu stăpâneam atât de bine limba engleză. Am ajuns însă să fac ce doream. Manager de vânzări pentru proprietăți la Hilton.

Devenise frustrant. Eu sunt foarte ambițioasă și mereu am realizat ceea ce mi-am propus. Nu a fost ușor să tot dau examene. Dar în final am reușit”, povestește Adriana Flămând.

Adriana Flămând a încercat să-i mai dea o șansă soțului ei. Fostul stripper s-a mutat alături de ea în Las Vegas, doar că scandalurile au început din nou. După ce i-a spus că el nu are de gând să muncească și așteaptă să fie întreținut, românca a decis să divorțeze.

„Mi-am dat seama că el așa a fost mereu. A încercat să găsească femei care să-l întrețină, iar eu nu sunt de acord cu așa ceva”, a declarat Adriana.

Unde vrea Adriana Flămând să-și investească banii

A obținut rezidență permanentă, iar în curând va aplica și pentru obținerea cetățeniei. Totuși, din cauza divorțului, Adriana nu poate pleca deocamdată din SUA pentru a-și vedea familia.

„La divorț el mi-a luat numele, iar atunci nu mi-am dat seama că vor fi probleme. Deocamdată nu pot să plec din SUA. Numele din acte nu corespunde. E foarte greu să nu îți poți vedea familia. Mama mea a fost în vizită în urmă cu mai bine de doi ani.

Pe sora mea nu am mai văzut-o de când am plecat, iar pe nepoțica mea nu am văzut-o niciodată. Am mare noroc pentru că la muncă am niște colegi minunați care îmi sunt prieteni”, a mai spus Adriana Flămând, în exclusivitate pentru sportbull.ro.

Adriana Flămând este manager de vânzări pentru proprietăți la Hilton, iar câștigurile sunt pe măsură. Mai mult, cât de curând vrea să facă și o investiție.

„Ador meseria pe care o fac. Când faci ceea ce-ți place nu simți că muncești. Stau destule ore la locul de muncă, dar nu contează. În plus, câștig destul de bine. Cât de curând vreau să investesc în imobiliare”, a mai spus Adriana Flămând.

Adriana Flămând nu a renunțat la sport

Chiar dacă muncește extrem de mult, Adriana își găsește timp și pentru sport. Nu mai este antrenor, dar merge zilnic la sală.

„Programul meu începe începe pe la 4, 4.30 dimineața. În fiecare zi la ora 5 sunt la sala de sport. La 9 trebuie să fiu la muncă. Nu se știe niciodată când ajung acasă, depinde de ceea ce am de făcut. În jur de 20.30 sunt în pat, pentru că a doua zi o iau de la capăt. Nu mă plâng. Sunt foarte mulțumită de viața mea aici. Fac bani și am grijă de mine. Asta îmi dă o stare de bine”, a mărturisit fosta sportivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed