Campioana mondială de la kempo cu program de fitness înregistrat la OSIM!

La 8 ani a descoperit pentru prima dată kempo și până la 32 de ani l-a practicat la cel mai înalt nivel. Alina Pascu Boroș a dus pasiunea pentru acest sport și la sala de fitness, acolo unde este antrenoare de 14 ani. Are o invenție brevetată.

„Am o marcă înregistrată la OSIM încă din 2011, care se numește Kempo Kik. Este o clasă derivată din sportul de luptă pe care eu îl practic și este o clasă integrată în programul de fitness al sălilor din București”, mărturisește campioana mondială la kempo.

De curând, s-a întors de la Campionatul Mondial din Tunisia plină de medalii. „Am câștigat două de aur, una de argint și una de bronz. Am un loc special acasă unde îmi țin medaliile, care sunt foarte multe și de câte ori îl privesc, mă gândesc cam cât am muncit pentru ele”, povestește Alina Pascu Boroș.

De când a început acest sport, Alina e pregătită de același antrenor, Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo.

„Contează enorm că nu mi-am schimbat antrenorul. Este un om excepțional din toate punctele de vedere, pe lângă profesionalismul lui și duritatea pe care o are este un om foarte bun”, explică multipla campioană.

 

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari