Eugen Trică s-a dezlănțuit! Anunț clar înaintea meciului cu Dinamo. Derby-ul supraviețuirii pentru FCU Craiova

FCU Craiova se luptă să salveze echipa de la retrogradare, iar meciul cu Dinamo este decisiv supraviețuirii. Eugen Trică a prefațat partida de sâmbătă și a mărturisit că se așteaptă la un derby foarte greu.

FCU Craiova primește vizita dinamoviștilor, sâmbătă, pentru a marca runda cu numărul 5 din play-out-ul Superligii. Partida se va juca pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 17:30.

Eugen Trică s-a dezlănțuit!

La conferința premergătoare meciului de sâmbătă, Eugen Trică a vorbit despre istoria incredibilă a lui Dinamo, o echipă care este de temut și care poate întoarce scorul imediat, în favoarea ei.

Tehnicianul oltenilor este conștient de importanța meciului, de aceea speră ca jucătorii lui să dea ce au mai bun, pentru a evita retrogradarea.

„Se anunță o partidă foarte dificilă. Întâlnim un adversar bun. O echipă cu tradiție. O echipă care a câștigat multe trofee în fotbalul românesc. O echipă care a avut performanțe și pe plan european. Țineți minte că a jucat și o semifinală de Cupa Cupelor. O echipă care vine după o victorie, au un moral bun, chiar dacă au câștigat la ultima fază.

Acum două etape au pierdut la Oțelul tot așa, în minutul 93. Norocul s-a întors de partea lor. O echipă care este în aceeași situație ca noi. Preferam ca această partidă să se dispute pentru un loc în play-off. Sunt două echipe bune, cu galerii minunate. Sper că va fi un meci spectaculos. S-au montat după înfrângerea de la Galați. Ca dovadă, au și câștigat.

Noi venim după o înfrângere, chiar dacă am făcut un joc bun cu Botoșani. Sper să avem noroc de această dată și să câștigăm. Sper ca suporterii noștri dragi să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze. Reușitele sunt și ale lor, au fost alături de noi încă de la liga a 4-a. Va fi un meci aproape decisiv.

(nr. jocurile din afara terenului) Asta mi-aș dori, să se joace doar pe teren. Dacă o echipă eset mai bună decât noi, să o arate pe teren, nu în alte părți. Îmi doresc ca deciziile arbitrilor să fie luate corect, iar dacă vor exista greșeli, acestea pot fi îndreptate de VAR”, a spus Eugen Trică, la conferința de presă premergătoare meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed