Zeljko Kopic se teme de meciul cu FCU Craiova! Avertisment pentru propria echipa. Jucătorul care le poate pune probleme câinilor

Zeljko Kopic se teme de meciul cu FCU Craiova și și-a avertizat jucătorii. Antrenorul dinamoviștilor a dezvăluit și care este jucătorul de care se teme cel mai tare.

Dinamo joacă, în deplasare, sâmbătă, 20 aprilie, împotriva oltenilor, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a play-out-ului SuperLigii. Dinamoviștii sunt pe locul 13, în timp ce FCU Craiova ocupă ultima poziție în clasament, 16.

 Zeljko Kopic se teme de meciul cu FCU Craiova

Zeljko Kopic este conștient că meciul de sâmbătă este extrem de important pentru ambele echipe în lupta pentru evitarea retrogradării. Antrenorul spune că principalul pericol îl reprezintă Juan Bauza. 

„Urmează trei meciuri în șase zile. Asta a fost programarea și nu ne putem plânge. Am toți jucătorii pregătiți pentru aceste partide și vom găsi o modalitate pentru a fi în formă în toate meciurile. Ce să mai spun despre implicarea fanilor? Ei ne arată cât de mult ne susțin și cât ne ajută. Sunt mândru şi bucuros de faptul că sunt alături de noi. FCU Craiova are o echipă bună, au jucători de calitate, chiar dacă nu au avut rezultate în ultima vreme.

Dar pentru noi (n.r. Dinamo), meciul e la fel de important, ca și pentru ei (n.r. FCU Craiova). Cred că vor da totul pe teren. Trebuie să fim pregătiți 100% și să avem răspuns pentru tot ce au pregătit.

Bauza a demonstrat atât cu noi, dar şi în trecut, că are calitate. Trebuie să fim pregătiți atât pentru el cât și pentru toată echipa olteană”, a declarat Zeljko Kopic, în cadrul unei conferințe de presă.

Dinamo București este pe locul 13 în SuperLigă (de baraj), cu 19 puncte, la două ”lungimi” în spatele primei echipe care este deasupra ”liniei roșii”, FC Voluntari (21 de puncte). FCU Craiova ocupă ultima poziție în clasament (16), cu 17 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed