Costel Gâlcă face prăpăd la CSU Craiova. Planul pus în aplicare cu Mihai Rotaru. Vedetele pe care le va da afară

Nici nu a venit bine la CSU Craiova și a început deja curățenia de vară. Costel Gâlcă face prăpăd la echipă și se scapă de jucătorii care nu aduc nici un plus. Planul pus în aplicare cu Mihai Rotaru.

După demiterea lui Ivaylo Petev, Mihai Rotaru s-a înțeles cu Costel Gâlcă pentru funcția de antrenor al băncii tehnice de la CSU Craiova. Nici nu a semnat bine contractul că deja a făcut o listă neagră de jucători pe care are de gând să îi dea afară.

Costel Gâlcă face prăpăd la CSU Craiova

Obiectivul principal al tehnicinului este locul 2, iar pentru acest lucru are de gând să evalueze fiecare jucător în parte, pentru a își da seama cine stă și cine pleacă.

„Trebuie să scoatem maximum din fiecare meci, numai aşa putem obţine locul 2. Am venit să luăm locul 2 şi vrem câştigarea campionatului în sezonul viitor. Îmi asum responsabilităţi, dar şi rezultatele. Prioritatea sunt rezultatele, dar vreau să avem şi un joc plăcut.

Trebuie să evaluăm jucătorii pe care-i avem, apoi vom vedea. Îmi doresc să câştigăm şi să ne batem pentru locul 2. Eu mi-aş dori ca echipa mea să se impună la fiecare meci, dar acum sunt foarte importante rezultatele, mai avem numai 6 meciuri. O să dau totul ca să terminăm pe locul 2”, a spus Costel Gâlcă la conferința de presă de prezentare.

Costel Câlcă nu glumește și are de gând să scape de jucători mari, precum Andrei Ivan, Jovan Markovic sau Elvir Koljic.

Potrivit jurnaliștilor de la prosport.ro, pe listă se mai află și jucători precum Jalen Blesa, Alexandru Mateiu, Raul Silva, Pyry Soiri, Alexandru Cîmpanu, Ante Roguljic şi Marian Danciu.

Contractele lui Raul Silva, Alexandru Mateiu şi Alexandru Creţu vor expira la finalul acestui sezon. Crețu ar putea continua încă un sezon pe banca oltenilor, deoarece contractul acestuia se va prelungi automat pentru încă un sezon. Însă, pentru acesta, dar și pentru Jovan Markovic, oficialii clubului vor solicita o sumă de transfer, mai ales că au intrat în vizorul galeriei din cauza prestațiile slabe de care au dat dovadă.

Salvarea lui Andrei Ivan

Costel Gâlcă are de gând să încerce să îl aducă pe Andrei Ivan pe culmele succesului, deoarece tehnicianul a încercat să îl transfere pe jucător în perioada în care antrena Espanyol Barcelona.

Elvir Koljic poate pleca și el de la Craiova. După ce a fost inactiv o perioadă lungă de timp, din cauza unei accidentări grave, la revenirea în lotul echipei, atacantul nu a mai reușit să se impună și să își facă drum în primul 11. Având pe alocuri mici accidentări.

Jalen Blesa este și el în vizorul lui Costel Gâlcă. A venit la Craiova pentru 3000.000 de euro și nu a reușit să se impună pentru a intra în primul 11. Totuși, fără să joace deloc, la meciul cu FCSB a fost titular, dar nu a ieșit deloc în evidență.

Pyry Soiri, a devenit a treia variantă pentru postul de fundaș dreapta, după Mihai Căpăţână şi Ştefan Vlădoiu, iar Gâlcă vrea să se lipsească și de serviciile acestuia.

Marian Danciu ar putea pleca de la CSU Craiova sub formă de împrumut la altă echipă, iar Alexandru Cîmpanu ar putea fi transferar definitiv.

Ante Roguljic, care se află sub formă de transfer la U Cluj, ar putea rămâne acolo de tot, dacă clujenii activează opțiunea de transfer definitiv.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed