Eugen Trică nu s-a mai abţinut! Cum vrea să o salveze de la retrogradare pe FCU Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu, într-o criză uriaşă

Eugen Trică nu s-a mai abţinut! S-a aflat cum vrea să o salveze de la retrogradare pe FCU Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu, într-o criză uriaşă. Formaţia alb-albastră a obţinut un punct în prelungirile meciului cu Dinamo.

Eugen Trică a venit la FCU Craiova cu un obiectiv clar. Să salveze de la retrogradare echipa lui Adrian Mititelu.

Eugen Trică nu s-a mai abţinut!

După meciul cu Dinamo, Eugen Trică şi-a cerut scuze în faţa tuturor. Ştie că prima repriză echipa sa a făcut un meci foarte slab. Promite însă că în următoarea etapă din Superliga jocul lui FCU Craiova va arăta altfel.

A fost al treilea meci pentru olteni cu Eugen Trică pe bancă, după debutul cu Poli Iași, scor 0-0, urmat de eșecul usturător cu FC Botoșani, scor 1-4. Pentru băieţii lui Trică urmează o dispută crucială pentru salvare. Marţi joacă în deplasare, contra celor de la FC Voluntari.

„Vreau să-mi cer scuze pentru prima repriză, n-a fost ce trebuia, am început temători, n-am înțeles-o deloc. Acum stau să înțeleg puțin, intervine presiunea, e meci decisiv. Vreau să-i felicit pe băieți pentru partea secundă, s-a văzut altceva.

Dacă jucam la fel tot meciul… O felicit și pe Dinamo pentru un meci bun în prima repriză, au controlat jocul. Era normal să se retragă în partea secundă, apoi a venit golul nostru și acest punct ne ține în viață. Sunt mulțumit de cum s-au desfășurat lucrurile în a doua repriză.

Da, am avut ceva dubii toată săptămână la anumiți jucători, dar așa am decis. Ca dovadă, n-a mers cum mi-am dorit și am făcut acele schimbări.

Bauza normal că nu putea juca din primul minut, venea după accidentare. Dar mă bucur că e sănătos și ne vom baza pe el la meciurile următoare. Are șanse mari să fie titular cu Voluntari”, a declarat Trică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed