Eugen Trică s-a enervat cumplit! L-a distrus pe arbitru după meciul cu FC Botoşani: ‘Băieții ăștia nu arbitrează’ + Mesaj pentru omul lui Răzvan Burleanu

Eugen Trică s-a enervat cumplit! L-a distrus pe arbitru după meciul cu FC Botoşani. Antrenorul lui FCU Craiova era un car de nervi la finalul meciului pierdut în Moldova. Asta după prestaţia de judeţ a lui Iulian Călin.

Eugen Trică şi-a ieşit din minţi după FC Botoşani-FCU Craiova 4-1. Iulian Călin a dat un penalty aiurea pentru Botoşani la scorul de 1-0 pentru oaspeţi, apoi l-a eliminat gratuit pe Aurelian Chiţu.

Eugen Trică s-a enervat cumplit!

”Un meci de la extaz la agonie. Noi am arătat un fotbal total 60 de minute, echipa adversă nu știu dacă a avut vreo ocazie. Controlezi jocul, ai inițiativă. Apoi, agonia. Am greșit noi după minutul 60, am făcut acel penalty, după care și-au intrat arbitrii în rol.

Mă întorc puțin. Două meciuri foarte importante, Iașiul și Botoșaniul. Cei care fac delegările… N-ai cum să-l trimiți la Iași pe Vidican și la VAR pe Iulian Dima. N-ai cum să-i trimiți pe acești arbitri la meciuri foarte importante.

Venim la Botoșani, Iulian Călin la centru, Mladinovici VAR. Nu se poate așa ceva. Ei nu arbitrează. N-am zis nimic după meciul de la Iași, chiar dacă a fost penalty foarte clar.

Băieții ăștia nu arbitrează. Știți cine arbitrează? Spectatorii! Spectatorii arbitrează. Dacă la Iași era Hațegan, îl mai întorcea Dima de la VAR pe Hațegan? Niciodată!

Vrem arbitri buni! Pentru că sunt meciuri decisive. Au venit suporteri de la Craiova, plâng! Vrem arbitraj bun, pentru că ei nu arbitrează, arbitrează spectatorii! Dacă zice spectatorul că e aut, tușierul dă aut.

Nu se poate așa ceva. Așa arbitraj eu n-am mai văzut de foarte mult timp. Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%.

Echipa asta a arătat foarte bine. Toți antrenorii se vaită de lucrurile astea, dar nu se ia nicio măsură. Arbitrii buni ai noștri care sunt prin Europa League sau prin Champions League, unde sunt? Veniți, că aici sunt meciurile importante. Sunt oameni care investesc foarte mulți bani. Domnul Mititelu investește foarte mulți bani.

Vrem arbitri buni, care știu să arbitreze. Nu Călin, nu Vidican. Reveniți-vă, domnilor! Mulțumesc”, a tunat Eugen Trică, la finalul meciului, conform Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed