Eugen Trică face scandal! Acuze dure la adresa propriei echipe după egalul cu FC Voluntari: ‘Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă’

Eugen Trică face scandal! Acuze dure la adresa propriei echipe după egalul cu FC Voluntari. FCU Craiova a reuşit doar un egal, 0-0, pe terenul ilfovenilor. Asta deşi craiovenii au jucat cu un om în plus încă din minutul 24.

Eugen Trică era un car de nervi după FC Voluntari-FCU Craiova 0-0. Şi-a criticat dur propria echipă pentru că nu a reuşit să marcheze.

Eugen Trică face scandal!

FC Voluntari și FCU Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din cadrul etapei a șasea a play-out-ului de Superliga. Cele două formații rămân în zona retrogradării. Oltenii sunt penultimii, cu 19 puncte, iar ilfovenii sunt primii peste linie, la trei lungimi în fața adversarilor de astăzi.

La finalul partidei, Eugen Trică s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al partidei. Mai mult, tehnicianul a avut un mesaj clar și pentru elevii săi. ”Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea. Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”, a spus Eugen Trică, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed