Eugen Apjok dă explicații după ce naționala de rugby a României s-a făcut de râs în meciul cu Georgia: ‘E important să nu mai oferim cadouri adversarilor’

Echipa naţională de rugby a României a pierdut cu Georgia din semifinalele Rugby Europe Championship 2023 (scor 7-31), iar Eugen Apjok a avut un mesaj pentru elevii săi.

Eugen Apjok: „E important să nu mai oferim cadouri echipelor adverse”

Eugen Apjok a analizat meciul jucat de tricolori cu Georgia din semifinalele Rugby Europe Championship 2023.

„Într-adevăr, am făcut o partidă mai bună cu Georgia decât cu Portugalia. Am văzut o altă atitudine, dar, din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Am făcut din nou greşeli, iar adversarii au reuşit două încercări pe posesia noastră. Sunt lucruri la care trebuie să ne gândim, la care trebuie să lucrăm pentru a le remedia pentru viitor.

E important să nu mai oferim cadouri echipelor adverse. Ţin să felicit echipa Georgiei pentru victorie. Dar şi pe jucătorii noştri pentru atitudinea avută. De la acest punct cred că se poate construi ceva pozitiv.

Ne dorim să facem selecţia şi apoi să avem o săptămână foarte bună de pregătire. Trebuie să menţinem ce am făcut pozitiv cu Georgia şi să îmbunătăţim anumite lucruri în perspectiva meciului cu Spania”, a transmis antrenorul echipei naționale, conform Federației Române de Rugby. 

România – Spania în finala mică de la Tbilisi

Apjok a vorbit și despre pregătirile înainte de meciul cu Spania din finala mică.

„Ne dorim să facem selecţia şi apoi să avem o săptămână foarte bună de pregătire. Trebuie să menţinem ce am făcut pozitiv cu Georgia şi să îmbunătăţim anumite lucruri în perspectiva meciului cu Spania”, a spus acesta.

În finală, Georgia va avea de jucat contra naționalei Portugaliei. România va juca cu Spania în finala mică.

Finala competiției Rugby Europe Championship se va desfășura în Spania, la Badajoz, pe 19 martie, de la ora 21:00. Finala mică se va juca de la ora 18:15 în aceeaşi localitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed