Reacție vehementă a Federației Române de Rugby după scandările xenofobe de la partida Stejarilor: `N-au ce căuta la noi`

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a reacționat furibund la adresa fanilor prezenți la meciul Stejarilor.

România a înfruntat Polinia în cadrul ”Rugby Europe Championship”, iar un grup de aproximativ 30 de ultrași români au folosit scandări xenofobe la adresa Ungariei.

Președintele Federației Române de Rugby a luat atitudine

Fanii români prezenți în tribunele stadionului ”Arcul de Triumf” și-au început recitalul imediat după fluierul de start al partidei.

”Să-ți dăm la ****, bozgore!” a fost lozinca de start a românilor. Ulterior, fanii au afișat și un banner pe care scria: „În patria noastră suntem huliți si voi vreți să fim cuminți?”.

Sursă foto. GSP.ro

Alin Petrache, președintele FRR, a reacționat vehement la finalul partidei:

N-am auzit, dar dacă s-a întâmplat mă deranjează. N-au ce căuta la noi, aici, la rugby, noi suntem promotori ai unor valori de mult uitate și sper eu ca aceste scandări să nu strice fenomenul și valorile promovate de rugby”, a spus Alin Petrache.

Și căpitanul României, Mihai Macovei, a reacționat dur la adresa fanilor și a declarat că nu vrea să intre în ”jocurile” lor.

”Nu ni se pare normal, trebuie să-și vadă fiecare de treaba lui. Nu intrăm în jocurile lor, nu am auzit. Ne vedem de jocul nostru și așteptăm suporterii adevărați ai acestui sport să fie alături de noi ”, a spus Mihai Macovei, căpitan România.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed