Este oficial! Rareș Ilie a plecat de la Nice. Jucătorul face vizita medicală în acest moment și urmează să fie prezentat

Rareș Ilie a fost tranfer de Rapid la Nice, în Ligue 1, în schimbul sumei de 5 milioane de euro, în vara anului 2022.

Fostul rapidist a jucat doar în 8 meciuri pentru Nice, iar ultima apariție a avut loc la începutul lunii octombrie.

Rareș Ilie a plecat de la Nice

Didier Digard, antrenorul interimar al celor de la Nice a anunțaț că nu vor mai pleca jucători de la echipă. Cu toate acestea, astăzi, presa din Israel anunță că Rareș Ilie face vizita medicală și umează să fie prezentat de Maccabi Tel Aviv.

Mijlocașul va merge în Israel sub formă de împrumut, iar francezii au refuzat o eventuală clauză de cumpărare.

„Împrumutul lui Rareș Ilie la Maccabi Tel Aviv este rezolvat. Clubul l-a adus gratis de la Nice, iar francezii au refuzat să includă și o opțiune de cumpărare”, notează sport5.

Rareș Ilie le-a fost adversar celor de la Maccabi în acest sezon. Nice s-a confruntat cu Maccabi în Confernce League, iar Ilie a jucat în ambele partide.

Maccabi se află pe locul 2 în campionatul Israelului în acest moment. Noua echipă a românului se află la 5 puncte de liderul Maccabi Haifa.

Marius Niculae, fostul internațional român, a dezvăluit că Rareș Ilie se afla cu moralul la pământ la ultima convocare pentru echipa națională.

”Am discutat cu Rareș Ilie la lotul de tineret, când a venit ultima oară. Era puțin cam demoralizat pentru că nu mai juca, antrenorul nu mai vorbea cu el.

I-am explicat că lucrurile astea sunt normale afară, lucrurile astea îl vor întări. Trebuie să fii profesionist sută la sută. Chiar dacă nu te bagă antrenorul, să știi că se va uita la tine și va analiza atitudinea ta, pentru că, afară, te pun la tot felul de teste să vadă cum reacționezi.

Trebuie să fii puternic, ăsta a fost sfatul pe care i l-am dat din propria experiență. Am avut genul ăsta de antrenori care nu te băgau în seamă”, a declarat Marius Niculae la emisiunea Liga Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed