Anunț de ultimă oră. Nice i-a decis soarta lui Rareș Ilie. Ce se întâmplă cu fostul rapidist

Rareș Ilie pare că nu mai intră în planurile lui Lucien Favre pentru partea a doua din campionat. Presa din Franța a anunțat că antrenorul a decis deja pe ce jucători se va baza, iar fostul rapidist nu se numără printre aceștia.

Potrivit Onze Mondial, Nice ar vrea să-l împrumute pe român la o altă echipă din Ligue 1.

„Nice ar putea trimite doi fotbalişti sub formă de împrumut. Pe Bilal Brahimi l-ar primit cu braţele deschise mai multe cluburi din Ligue 1, situaţie în care se află şi Rareş Ilie”, au notat francezii.

Fostul jucător al Rapidului a jucat ultima dată pentru Nice pe 9 noiembrie. Atunci a intrat un minut contra lui Ajaccio. În total, internațional român a prins 367 de minute la clubul francez, în opt meciuri.

Rareș Ilie are contract cu francezii până în 2027.

Ce spunea Rareș Ilie despre Nice

Românul a acordat un interviu pentru Orange Sport în care vorbea despre cum a reușit să se acomodeze în Franța.

”M-am acomodat cât de cât, e total diferit de ce e acasă, dar uşor-uşor sper să mă impun şi aici cât mai repede. Nu m-am aşteptat ca prima ligă franceză să fie destinaţia unde voi ajunge eu, dar sunt fericit. N-am cum să nu fiu fericit şi muncesc în continuare.

E un campionat mai tare decât mă aşteptam. E diferit faţă de ce știam, e ridicat, jucătorii sunt mult mai puternici, mult mai rapizi, dar uşor-uşor voi ajunge la nivelul ăla fizic pentru că, în rest, cred că mă descurc”, declara fotbalistul pentru Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed