Este oficial! A fost sau nu golul lui Cristiano Ronaldo în partida cu Uruguay. Senzorii de pe minge au fost interpretați

Portugalia s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, după 2-0 în meciul cu Uruguay.

Partida a avut parte de un moment ciudat în momentul în care mingea trimisă de Brun Fernandez în plasă a părut atinsă de Cristiano Ronaldo.

Nu a fost golul lui Cristiano Ronalo în Portugalia-Uruguay

Cristiano Ronaldo a pretins atât în timpul partidei cât și după, că el este cel care a atins ultimul mingea.

Golul i-a fost atribuit lui Bruno Fernandez, iar discuțiile pe această temă au făcut isterie în media din toată lumea.

Cei de la Adidas, firma care produce mingea oficială de la Campionatul Mondial din Qatar, au vrut să lămurească situația și datele „extrem de precise” luate de un senzor din interiorul mingii de meci, arată că, Cristiano Ronaldo nu a reușit să atingă balonul care a ajuns până la urmă în poarta apărată de Sergio Rochet.

„În meciul dintre Portugalia și Uruguay, folosind tehnologia Connected Ball găzduită de mingea oficială Al Rihla de la adidas Al Rihla, suntem în măsură să demonstrăm definitiv că nu a existat niciun contact cu mingea din partea lui Cristiano Ronaldo pentru golul de deschidere a meciului. Nu a putut fi măsurată nicio forță externă asupra mingii, după cum arată lipsa de ‘bătăi de inimă’ în măsurătorile noastre și în graficul atașat. Senzorul IMU de 500 Hz din interiorul mingii ne permite să fim foarte exacți în analiza noastră”, au transmis germanii.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari