Erik Lincar vine să câștige în ‘Ștefan cel Mare’: Depinde de noi, de caracterul nostru, de forța mentală și dacă vom fi la cel mai înalt nivel, cu siguranță vom fi răsplătiți

Dinamo și Universitatea Cluj vor juca în manșa retur a barajului de menținere/promovare în Liga 1 pe 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul „Ștefan cel Mare”, în direct pe Digi Sport 1.

Dinamo București riscă să retrogradeze în premieră în Liga 2, după eșecul din manșa tur a barajului cu Universitatea Cluj, scor 0-2, la Cluj.

După victoria din primul meci, Erik Lincar a declarat că își dorește să repete rezultatul și în partida din deplasare. Antrenorul clujenilor le-a transmis elevilor săi să nu țină cont de avantajul obținut în manșa tur și își dorește să joace la victorie împotriva lui Dinamo și în duelul programat la finalul acestei săptămâni.

“Suntem în linie dreaptă către a doua repriză, eu consider că șansele rămân egale. Până la urmă am obținut o situație în care beneficiem de avantajele celor două goluri, dar niciodată nu poți să subestimezi echipa Dinamo, atmosfera care cu siguranță va fi pe stadion și de aceea va trebui să considerăm că meciul la Cluj s-a terminat 0-0 și să încercăm să jucăm foarte bine, de ce nu chiar să câștigăm.

Sincer, la câte am trăit în fotbal, mie chiar nu mi se mai poate întâmpla nimic. Le-am trăit pe toate și înainte de acest joc m-am gândit că e a patra șansă, am avut trei șanse în cariera mea de la Liga 2 la Liga 1 și de 3 ori de la Liga 3 la Liga 2. E a patra șansă, mă duc încrezător așa cum am fost și mi-am dorit foarte mult să câștigăm cu Dinamo, acum depinde de noi, de caracterul nostru, de forța mentală și dacă vom fi la cel mai înalt nivel, cu siguranță vom fi răsplătiți”, a declarat Erik Lincar, potrivit Sport Total Fm, anunță digisport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari