Emma Răducanu nu s-a mai abţinut! Dezvăluirile incredibile ale sportivei cu tată român. Ce nu vrea să facă niciodată / Video

Emma Răducanu nu s-a mai abținut! Jucătoarea de tenis de origine română (72 WTA) a ofeirt o reacție interesantă atunci când a fost întrebată dacă este o persoană petrecăreață.

Emma a fost eliminată de la Miami Open în primul tur, după ce a suferit o înfrângere în fața Biancăi Andreescu, o altă jucătoare cu origini românești.

Emma Răducanu se consideră o ‘bunică’

Emma Răducanu se consideră o bunică! Cel puțin asta a fost reacția ei când a fost întrebată dacă îi plac petrecerile. Emma spune că petrecerile nu sunt pe placul ei și că îi place mai mult să stea în casă.

„(n.r Ești petrecăreață?) Nu, sunt total opusă. Sunt cea mai mare bunică de-a dreptul. Este de necrezut, de exemplu, prefer să stau în casă pur și simplu. De ce să depui atât efort? (n.r. Preferi să citești o carte de matematică?) Da, exact (n.r. râde)”, a spus Emma Răducanu, citată de tennisworldusa.org.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radufanu (@radufanu)

Jucătoarea care reprezintă Marea Britanie a fost criticată recent de către o fostă mare tenismenă. Este vorba de Chirs Evert, care a făcut o comparație între Emma și Elena Rybakina.

„(n.r. Elena Rybakina) Nu cred că a profitat de imaginea ei după ce a câștigat Wimbledon în măsura în care au făcut-o alte jucătoare în trecut, cu apariții pe coperți de reviste și la talk-show-uri.

Elena Rybakina are o personalitate care nu cere atenție și de aceea nu o vezi făcând același lucruri ca Emma Răducanu sau alte jucătoare care au câștigat competiții majore”, a spus Christ Evert.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed