Emma Răducanu e spulberată de o supercampioană a tenisului mondial! Jucătoarea cu tată român este acuzată că e în căutare de atenție

După ce a cunoscut gloria la US Open acum 2 ani, Emma Răducanu n-a mai realizat cine știe ce în circuit. Iar cele mai multe dintre rezultate au fost mediocre.

Emma este acum pe locul 72 WTA și a părăsit turneul de la Miami din turul I, învinsă de Bianca Andreescu, scor 6-3, 3-6, 6-2.

Chiar și așa, sportiva cu tată român și-a exploatat la maximum imaginea. Și ar fi strâns deja 22 de milioane de euro din turnee, dar mai ales din reclamele la branduri celebre.

”Nu o vezi făcând ce face Emma Răducanu1„

Fosta mare campioană Chris Evert a remarcat acest aspect și nu s-a putut abține să nu puncteze. „Elena Rybakina are o personalitate care nu cere atenție și de aceea nu o vezi făcând ce face ca Emma Răducanu sau ce fac alte jucătoare care au câștigat competiții majore”, a spus Chris Evert la Eurosport.

Evert a continuat să o dea exemplu pozitiv pe Rybakina, cea mai în formă jucătoare din WTA la momentul actual. „Nu cred că a profitat de imaginea ei după ce a câștigat Wimbledon în măsura în care au făcut-o alte jucătoare în trecut, cu apariții pe coperți de reviste și la talk-show-uri”, a spus Chris Evert despre Elena Rybakina.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed