Eliza Samara a dezvăluit secretul: iconița care aduce medaliile la tenis de masă!

Fetele și băieții din naționalele de seniori de tenis de masă merg braț la braț la Campionatul European de la Malmo, din septembrie. Sportivii au disputat ieri seară ultimele partide din grupe la Sala Polivalentă din Capitală.

Atât jucătoarele lui Viorel Filimon, duble campioane europene și medaliate cu argint la ultimul turneu final continental, cât și băieții lui Andrei Filimon au terminat grupele din care au făcut parte pe primul loc.

Eliza Samara, Bernadette Szocs și Adina Diaconu au învins Ungaria, 3-0. „Mă simt foarte bine, sunt foarte bucuroasă mai ales că am jucat acasă, la București. Când joci acasă, mereu vrei să câștigi”, mărturisește Eliza Samara.

Eli a intrat la masa de joc ultima și a luptat împotriva unei românce stabilite în Ungaria. „I-am zis domnului Filimon să vorbească mai încet că adversara mea înțelege tot”, povestește multipla campioană.

La finalul meciului cu Ungaria, Eliza a arătat și obiectul de care nu se desparte niciodată și care-i poartă mereu noroc.

„Este o iconiță pe care o am de la mama și de câte ori îmi schimb husa de la paletă ea este cu mine. Orice ar fi”, dezvăluie Bernadette Szocs.

Bernie și-a făcut deja planurile pentru Europeanul din Suedia. „Pe mine încă mă doare că la Cluj am pierdut aurul și vreau să readucem medalia de aur acasă, să ne luăm revanșa”, spune celebra sportivă.

Locul 1 și pentru băieți

Sportivii din națională au defilat în fața Sloveniei și s-au calificat la Campionatul European de la Malmo 2023 cu victorii pe linie în meciurile din grupă, 3-0.

„ Acesta a fost obiectivul nostru, chiar dacă eram calificați dinaintea acestei partide, am venit în formulă completă”, anunță seniorul Ovidiu Ionescu.

„Sunt foarte fericit pentru această calificare. Am muncit mult pentru ea. În toate aceste meciuri am arătat ca o adevărată echipă”, adaugă și Cristi Pletea.

„Dacă după 20 de ani de carieră sunt atât de fericit pentru această calificare, înseamnă că încă fac acest sport cu pasiune și mă bucur foarte mult”, încheie Hunor Szocs.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed