Elias Charalambous, făcut praf în direct! Atac dur la adresa celor de la FCSB. Nu au nicio şansă

Elias Charalambous, făcut praf în direct de un fost internațional! Acesta aduce un atac dur la adresa celor de la FCSB. Consideră că nu au nicio şansă dacă nu vor mai aduce jucători. A vorbit despre parcursul campioanei în Champions League.

După ce au câștigat titlul în Superliga, elevii lui Elias Charalambous se pregătesc de Liga Campionilor. Până acum au fost făcute numai două transferuri, Daniel Popa și David Kiki. Gabi Balint a intervenit și a spus că pentru a face față echipelor puternice cu care vor da piept, este nevoie de mult mai mult.

Elias Charalambous, făcut praf!

Daniel Popa (28 de ani) și David Kiki (30 de ani) sunt primii fotbaliști aduși la FCSB în această vară.

Gabi Balint l-a criticat pe atacantul adus de la Universitatea Cluj. Despre fundașul stânga de la Farul, acesta a avut cuvinte de laudă. Fostul internațional nu crede totuși că ”roș-albaștrii” pot intra în grupele Champions League cu actualul lot.

”Uitați de Champions League! Eu nu înțeleg, pe cuvânt. Ca să intri în Champions League, să speri la Champions League, trebuie să scoți vreo 20 de milioane din buzunar.

Minim, acum! Să aduci vreo 5-6 jucători care să-ți joace în echipă. Îi păstrezi pe Coman, pe Olaru, poți să păstrezi dintre fundașii centrali, dar trebuie să aduci jucători. Trebuie doi atacanți din ăștia buni să iei.

Trebuie să iei doi atacanți. Ce face FCSB se numește cârpeală. Uitați-vă ce jucători ia, nici jucători de Conference League nu sunt.

Nu am încredere în Popa. Scuze, dar Popa a jucat numai la nivel jos, doar la echipe mici. Vrei să fii campioana, ia doar campioni. Asta e vorbă pe care nu am spus-o eu, e o vorbă din fotbal.

Kiki îmi place, fundaș stânga. E bun, mai ales că nu l-a costat mult. Kiki e un jucător bun, acolo putem să spunem că s-a întărit”, a spus Gabi Balint pentru digisport.ro

Gigi Becali a anunțat că va mai face transferuri în acest mercato, dar nu a mai oferit nume legate de cei care vor veni. Speră că unul din ei va fi Florin Tănase.

FCSB va reveni din vacanță, vineri, 14 iunie. ”Se vor mai face trei sau patru transferuri. Vor pleca cu echipa în cantonament. Dar nu spun cine sunt jucătorii până nu-i semnăm. 100% va veni un vârf, poate doi. Vreau două echipe puternice la FCSB. Voi mai investi patru sau cinci milioane în transferuri vara aceasta. Nu vorbesc aici de salarii”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed