Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Anunţ clar al unui fost patron din Superliga. FCSB nu mai are nicio şansă

FCSB a devenit campioană a României după nouă ani de lupte seculare în competiția internă! La scurt timp după fiesta din Capitală, Gigi Becali anunța deja că a dat startul căutărilor în ceea ce privește următoarea perioadă de mercato.

Următorul obiectiv principal setat în vestiarul FCSB-ului este parcurgerea unui drum cât mai lung în cupele europene. În acest context, patronul roș-albaștrilor intenționează formarea unui lot puternic, demn de nivelul echipelor de peste hotare.

FCSB nu mai are nicio şansă!

Marian Iancu crede cu vehemență că FCSB nu va mai câștiga titlul de campioană sezonul viitor.

„Becali le-a închis gura tuturor, dar la anul nu poate câștiga mai mult de Cupa României. Domnul Becali a fost luat mult în râs, mereu certat, dar iată ca și-a dus clubul spre câștigarea titlui.

Vă obligă pe toți să recunoașteți că un patron cu experiență și forță financiară poate conduce clubul, dar și echipa, cu intervenții brutale. Se spunea că din cauza dumnealui echipa termină mereu pe locul 2. Iată că acum e campion.

La anul nu o mai văd campioană. Va fi foarte atentă la cupele europene și poate pierde multe puncte la începutul sezonului, care se vor revedea la final în clasament. FCSB se poate îndrepta undeva spre Cupa României.

Modelul Becali se va extinde. Nu știu cât de lungă va fi fișa postului patronilor, dar evident că au în fața lor profilul unui asemenea mod de conducere. Nu le mai putem spune că nu se poate. Becali a sfidat gravitația și a câștigat.

Numai divinitatea îl poate ajuta pe domnul Becali în Europa. Este iubit acolo sus și merită să fie iubit. Va fi angajat până spre primavara europeană într-una dintre competiții!”, a declarat, la Radio Gold FM, Marian Iancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed