Elias Charalambous, explicații după umilința cu Rapid. Ce a putut spune antrenorul cipriot. Cum a alcătuit echipa

Elias Charalambous a oferit explicații după umilința cu Rapid. Ce a putut spune antrenorul cipriot. Cum a alcătuit echipa

Elias Charalambous a vorbit despre eșecul echipei sale, după finalul partidei de pe Arena Națională. Cei de la Rapid s-au impus cu scorul de 5-1.

Elias Charalambous a dat explicații

Elias Charalambous a dat explicații! Antrenorul cipriot a vorbit despre meciul din această seară, dar și despre viitorul echipei.

„A fost o seară foarte rea pentru noi, nu m-am așteptat să terminăm așa sezonul. A fost o săptămână grea după ce am pierdut la Ovidiu, dar nu este o scuză. Vreau să îmi prezint scuzele fanilor, am spus că jucăm pentru ei dar rezultatul nu a arătat asta.

Ne cerem scuze fanilor, dar există o nouă zi mereu. Ne simțim foarte rău, dar trebuie să continuăm, să ne axăm pe viitor. Responsabilitatea pentru această seară este a mea, nu vreau să dau vina pe jucători. Eu sunt mândru de acești jucători, nu pot da în ei. Eu îmi asum responsabilitatea, încă sunt mândru de ei, dar a fost o zi grea.

Eu sunt responsabil pentru rezultat! Mereu va fi așa. În timpul săptămânii a fost o atmosferă apăsătoare, dar suntem profesioniști și trebuie să mergem mai departe.

Eu cred că am făcut lucruri bune de când am ajuns, dar totul a fost distrus în ultimele două partide. Trebuie să trecem peste aceste momente, cu toate că vom suferi după acest final de campionat.

Tamm nu a fost în lot astăzi. Sunt unele decizii pe care trebuie să le luăm, poate este normal sau poate nu. Nu cred că este cazul să fiu întrebat dacă rămân, am tot repetat asta”, a spus tehnicianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed