Adrian Mititelu îl distruge pe Gigi Becali! L-a umilit pe şeful de la FCSB. Ce i-a transmis în direct

Adrian Mititelu îl distruge pe Gigi Becali! L-a umilit în direct pe şeful de la FCSB.

Șeful de la FCU Craiova spune că nu este interesat de niciun jucător pus pe liber de bucureșteni.

Adrian Mititelu îl distruge pe Gigi Becali

Gigi Becali a făcut curățenie la echipă după ce FCSB a ratat titlul de campioană. Adrian Mititelu nu s-a putut abține și l-a luat peste picior pe Becali. Acesta transmite că nu este interesat de niciun jucător care a fost pus pe liber.

“Nu iau jucători de la FCSB, pentru că jucătorii care intră acolo după aia nu mai… Nu vrea eu. Nu știu, nu au nimic, sunt cei mai buni, n-ați văzut?

Nu vreau, nu, nu, noi căutăm în altă parte. Avem soluții, am identificat deja jucători care o să aducă un plus în fotbalul românesc și o să facă din echipa noastră o echipă apreciată”, a spus Mititelu la Digisport.

Gigi Becali a anunțat că Joonas Tamm, Iulian Cristea, Oaidă, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Billel Omrani și Sorin Şerban nu se vor mai regăsi în lot sezonul următor.

De asemenea, Becali a declarat pentru Prosport că și Andrea Compagno ar putea să plece.

„Din punctul meu de vedere, Compagno poate să plece de la FCSB dacă echipa care ne-a făcut o primă ofertă îmi dă 2.500.000 de euro, atât cât eu le-am cerut. Dacă vor accepta să îmi dea suma asta de bani, atunci îi voi da drumul lui Compagno. Echipa care îl vrea este de la arabi, dar nu vă pot spune care este numele ei.

Dacă o să plece Compagno, eu voi mai aduce doi atacanți. Dar, dacă o să rămână la FCSB voi mai transfera doar un singur atacant. Nu pot să zic că nu ne-am făcut treaba cu el. Stăteam destul de prost în atac până să vină Compagno la FCSB. Se vedea clar că nu avem un vârf de careu, iar Compagno de la echipa lui Adrian Mititelu era cel mai bun vârf din prima ligă pe acest post”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed