Elias Charalambous a spus clar! Mesaj pentru Gigi Becali înaintea meciului cu Rapid. Latifundiarul din Pipera trebuie să ştie

Mesaj clar transmis de Elias Charalambous pentru Gigi Becali, înaintea meciului cu Rapid, de sâmbătă. S-a aflat ce vrea tehnicianul de la patronul FCSB-ulu. Va fi un ajutor mare pentru echipă.

FCSB primește vizita Rapidului, sâmbătă, de la ora 20:30, pentru a marca eduelul din etapa cu numărul 5 a play-off-ului din Superliga. Meciul se va desfășura pe Arena Națională, și se așteaptă să fie disputat cu casa închisă.

Elias Charalambous a spus clar! Mesaj pentru Gigi Becali înaintea meciului cu Rapid

La conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid, Elias Charalambous a declarat că ar fi o mare bucurie, atât pentru el cât și pentru jucători, ca Gigi Becali să fie prezent pe stadion, la meci.

Cu siguranță că ne-am bucura dacă va decide să vină, dar el e cel care decide. Va face ce crede că e cel mai bine, dar cu siguranță că ar fi frumos să îl vedem pe stadion”, a spus tehnicianul cipriot.

Totuși, acest lucru este puțin probabil să se întâmple. Gigi Becali a fost suspendat pe o perioadă de 6 luni și a primit și o amendă în valoare de 50.000 de lei, din partea Comisiei de Disciplină, din cauza comentariilor sexiste pe care le-a făcut.

Însă, Gigi are voie să intre pe stadion, la meci, însă nu va „avea acces în incinta terenului de joc, în tunel, pe culoarele de acces şi la vestiarele echipelor şi ale arbitrilor”. Nu va putea nici să „ia loc pe banca de rezerve şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed