Se ‘rupe’ Arena Naţională! Veste uriaşă pentru Elias Charalambous. Ce se va întâmpla la derby-ul dintre FCSB şi Rapid

Se anunță o atmosferă incendiară pe Arena Naţională. Vestea este uriașă pentru Elias Charalambous. Derby-ul dintre FCSB și Rapid este foarte aproape să fie disputat cu casa închisă.

FCSB va primi vizita rapidiștilor sâmbătă seara, de la ora 20:30, pentru a marca etapa cu numărul 5 a play-off-ului.

Se ‘rupe’ Arena Naţională!

Înainte de meciul direct, FCSB-ul care este pe prima poziție a clasamentului, se află la 13 puncte distanță de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

În cazul în care roș-albaștrii câștigă meciul cu Rapid, care se află pe locul 5, cu 28 de puncte, iar clujenii nu înving în meciul de vineri cu Farul, și CSU Craiova, care este pe locul 3, nu câştigă meciul de duminică cu Sepsi, din punct de vedere matematic, echipa lui Elias Charalambous este câștigătoarea titlului de campioană.

Datorită acestui lucru, suporterii roș-albaștrilor sunt pregătiți să dea pe năvală pe Arena Națională și să facă spectacol cu casa închisă.

Suporterii FCSB-ului au postat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Nord un comunicat în care anunță că toate biletele care au fost puse la dispoziție online, au fost vândute, aproximativ 43.000 de bilete.

”E vremea revanșei! Sâmbăta, un stadion întreg trebuie sa vibreze în roșu și albastru! Stadionul nu e teatru,cel puțin nu la Steaua , așa că plecăm ragusiti de la stadion!

O singura voce pentru Steaua București! Fularele,eșarfele și steagurile sa nu lipsească!Împreună facem spectacol! Ps:Toate biletele pentru acest meci s-au vândut aproximativ 43.000 de bilete! Steaua suntem noi!”, au scris suporterii.

Pentru suporterii Rapidului, s-a oferit doar 1800 de bilete, în limita regulamentului FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed