Eduard Novak nu mai are scăpare! Protest cu scandal la minister. Acuzaţii devastatoare pentru şeful sportului

Eduard Novak nu mai are scăpare! Protest cu scandal la minister. Acuzaţii devastatoare pentru şeful sportului. La sediul Ministerului Sportului a avut loc un protest la care au participat zeci de persoane.

Aceştia i-au fost cerut demisia ministrului Eduard Novak. Acțiunea organizată de SNST, Sindicatul Național Sport și Tineret, s-a lăsat cu scandal.

Eduard Novak nu mai are scăpare!

Manifestanţii l-au ţintit pe Eduard Novak. Au protestat „împotriva inechităților, a furturilor din bugetul Sportului și a politicilor anti-sport-național promovate de actualul ministru al Sportului, Eduard Novak”, așa cum prezintă SNST acțiunea pe site-ul sindicatului.

Echipați cu steaguri, goarne și eșarfe în culorile drapelului României, participanții i-au cerut demisia ministrului Sportului, Eduard Novak. Sindicaliștii au venit cu o macara pe care au folosit-o să ridice un mesaj uriaș, cu mesajul „Demisia Novak”, și au aruncat cu bani falși pe stradă, conform gsp.ro.

S-a lăsat și cu o arestare. Jandarmii au intervenit pentru a reține un protestatar în posesia unor materiale pirotehnice. Acesta a fost dus cu greu în duba Jandarmeriei, într-un cor de huiduieli și urlete.

Cu ocazia protestului organizat la Ministerul Sportului, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: „Jandarmii aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică au observat un bărbat care avea un bagaj voluminos asupra sa, cu intenția de a pătrunde în zona de desfășurare a adunării publice. Acesta a fost condus la autospeciala jandarmeriei pentru stabilirea identității și verificarea bagajului.

În urma controlului afectuat asupra bagajului acestuia au fost găsite mai multe materiale pirotehnice. Ulterior, acesta a fost condus la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor în consecință”, spun cei de la Jandarmerie.

SNST l-a țintit pe Eduard Novak în ultima vreme cu mai multe materiale care-l au în prim-plan pe minstru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed