Edi Iordănescu face anunţul momentului! Ce a dezvăluit selecţionerul chiar înaintea meciului cu Andorra

Edi Iordănescu face anunţul momentului. Selecționerul a avut un mesaj cu doar câteva ore înaintea meciului cu Andorra, din preliminariile EURO 2024.

în tribune vor fi prezenți doar copii sub 14 ani, după scandalul făcut de suporteri la meciul cu Kosovo. 

Edi Iordănescu face anunţul momentului

România – Andorra se joacă azi, de la 21:45. În tribunele vor fi prezenți peste 20.000 de copii, sub 14 ani. Cu aproape 4 ore înaintea meciului, Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru micii fani.

Selecționerul a dezvăluit că și copiii săi vor fi în tribune.

„Vreau să mulțumesc anticipat celor care vor veni, tuturor copiilor care vor veni la stadion să susțină România. Îmi pare rău pentru cei care își doresc să fie alături de echipa națională și din diverse motive nu vor putea, însoțitorilor, profesorilor care probabil că pe unii îi vor învoi de la școală, părinților, care au încredere și lasă copiii la o oră așa de târzie alături de echipa națională.

Mărturisesc că și copiii mei vor fi în tribune și merg mai departe cu o promisiune, le promit că noi toți, în frunte cu băieții, vom da tot ce avem mai bun pentru a-i bucura, pentru a le oferi momente frumoase, o experiență unică, iar la final să sărbătorim împreună”, a spus Iordănescu pentru FRF.ro.

„Când vii la echipa națională ar trebui să fii cel mai bun în toate”

„Sunt sigur că băieții pot fi exemple pentru acești copii și tot timpul am spus că atunci când vii la echipa națională vii și dai totul. Dacă nu dai totul înseamnă că nu poți reprezenta tricoul echipei naționale, iar acest grup a arătat că asta face. Știe ce vrea, acest grup are drumul lui și merge cu putere înainte. Închei prin a spune așa: când vii la echipa națională ar trebui să fii cel mai bun în toate, de la felul în care te comporți până la cum te îmbraci, până la cum te antrenezi, până la cum te prezinți pe teren.

Trebuie să fie un model ceea ce băieții noștri vor arăta la acest joc cu Andorra pentru acești copii, un model de caracter și de comportament, de atitudine și de spirit. Împreună, la final, să ne bucurăm și să spunem: Hai, România!”, a mai declarat Edi Iordănescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed