Vestea momentului pentru Edi Iordănescu. Cum s-au modificat urnele valorice pentru EURO 2024. Ce se poate întâmpla cu naționala României

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu. Urnele valorice pentru EURO 2024 s-au modificat după meciurile disputate duminică seara. Nu mai există o grupă accesibilă.

România s-a calificat la EURO 2024 după victoria cu Israel, scor 2-1. Acum are nevoie de cel puțin un egal în meciul cu Elveția dacă vrea să încheie preliminariile pe prima poziție în clasamentul grupei I.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu

Naționala României este pe primul loc în grupa I din preliminariile EURO 2024, și dacă vrea să încheie pe această poziție trebuie să obțină măcar un egal în ultimul meci cu Elveția.

În urma meciurilor jucate duminică seara, urnele valorice pentru tragerea la sorți pentru turneul final din Germania s-au modificat.

Pentru a fi în urna a doua valorică, elevii lui Edi Iordănescu trebuie să rămână pe prima poziție. Dacă vor pierde cu Elveția vor ajunge în urna a patra, acolo unde adversarele sunt mai puternice.

După meciurile disputate duminică seara, Belgia a luat locul Austriei în prima grupă valorică (Germania, Portugalia, Franța, Belgia, Anglia și Spania).

De asemenea, Slovacia este acum în urna a treia, iar Slovenia a ajuns în a patra.

România s-ar putea trezi însă într-o grupă extrem de dificilă alături de Olanda, Franța și Elveția.

Capii de serie la tragerea la sorți sunt Germania și cele mai bune 5 câștigătoare de grupă. Restul echipelor vor intra în urne în funcție de punctele acumulate și de poziția ocupată în grupe. De asemenea, rezultatele cu formația de pe ultimul loc (în grupele cu 6 echipe), nu se iau în considerare.

Tragerea la sorți pentru Campionatul European din Germania are loc pe 2 decembrie, de la 19:00, la Hamburg.

Echipele care au obținut deja biletul pentru EURO 2024 sunt România, Germania, Anglia, Scoția, Belgia, Franța, Portugalia, Spania, Turcia, Danemarca, Olanda, Serbia, Elveția, Austria, Ungaria, Slovacia și Albania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed