Edi Iordănescu, cerere de ultimă oră! Ieşire incredibilă după victoria cu Ucraina: ‘Să nu îi numim așa pe băieți’ + Mesaj pentru propria echipă

Debut briliant pentru România la turneul final din Germania! Tricolorii lui Edi Iordănescu au spart gheața în grupe și au obținut victoria în duelul direct cu prima reprezentativă a Ucrainei, scor final 3-0. Golurile partidei au fost marcate de către Nicușor Stanciu (29), Răzvan Marin (53) și Denis Drăguș (57).

Edi Iordănescu a comentat evoluția extraordinară a elevilor săi și a atribuit un nume generației actuale de tricolori. S-au împlinit 24 de ani de când România nu a mai câștigat la un campionat european.

România, „Generația de suflet”!

Selecționerul primei reprezentative este extrem de mulțumit de atitudinea grupului. Tricolorii pot reprezenta surpriza grupelor.

„Am o rugăminte pentru voi, nu numiți această națională în niciun fel. Nu Generația de Aur, nu altfel. Asta e o generație de suflet pentru mine. Sunt sigur că mulți au mai pus suflet în trecut pentru România, dar nu ca această generație.Trebuie să fie generația de suflet din istoria naționalei. A fost victoria generației de suflet.

Avem timp să ne și bucurăm, e o victorie istorică pe pământ românesc. Le mulțumesc. Nu știu dacă aș putea mulțumi cumva publicului, a fost călduros, activ. Le mulțumesc tuturor. Dar hai să felicităm băieții. S-au depășit pe ei.

Îl felicit pe Stanciu pentru că a fost omul meciului, sper să mă mai înțeleg cu el de acum încolo și să mă mai salute. Starul nostru este grupul, le mulțumesc celor care au intrat și au dat totul.

Să ne bucurăm azi, va urma și o analiză, poate au fost și lucruri nu foarte bune. Dar azi să ne bucurăm, sunt lucruri firești. Trebuie să continuăm drumul nostru!”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro TV.

Programul României la Euro 2024:

22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed