Laurenţiu Reghecampf a spus adevărul! Cum a reuşit România să subordoneze Ucraina: ‘Asta a fost istoria jocului’ + Mesaj pentru Edi Iordănescu

Laurenţiu Reghecampf a spus adevărul! S-a aflat cum a reuşit România să subordoneze Ucraina. Tricolorii lui Edi Iordănescu au început absolut perfect EURO 2024. Au reuşit o victorie senzaţională, 3-0 cu Ucraina.

Laurenţiu Reghecampf a lăudat la scenă deschisă naţionala după victoria incredibilă în faţa Ucrainei.

Laurenţiu Reghecampf a spus adevărul!

„Am spus la început ce credeam că se întâmplă şi cum va fi. Să reuşim să marcăm la o şansă cât de mică. Lui Stanciu i-a venit foarte bine, sărită. Statistic ucrainenii au controlat jocul. Noi am fost direcţi. Am vrut. La contactele 1-1 am fost primii. Burcă a jucat foarte bine. Mijlocaşii centrali la fel. Asta a fost istoria jocului. Ambii fundaşi laterali au jucat foarte bine, le-au închis oamenii de bandă. Jos pălăria”, a spus Laurenţiu reghecampf, la finalul meciului, în direct la PRO TV.

Laurenţiu Reghecampf nu s-a oprit aici. Crede că băieţii lui Edi Iordănescu pot rescrie istoria la EURO 2024. „Depinde de culoar. Dacă vom avea zile ca cea de azi putem să ajungem departe”, a mai spus antrenorul, conform sursei citate.

Pentru tricolori urmează alte două meciuri infernale în grupa de calificare. Sâmbătă seara, de la ora 22.00, avem meciul cu belgia. Apoi, pe 26 iunie, de la ora 19.00, jucăm ultimul meci, contra Slovaciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed