Edi Iordănescu, în culmea fericirii! Anunţ fabulos după victoria cu Ucraina: ‘Îi strâng în braţe pe băieţi’ + Mesaj incredibil pentru Nicuşor Stanciu

Edi Iordănescu, în culmea fericirii! Anunţ fabulos după victoria cu Ucraina. România a început perfect EURO 2024. A obţinut o victorie absolut senzaţională, scor 3-0 şi calificarea în optimi se vede deja.

Edi Iordănescu nu s-a mai abţinut. Era extrem de fericit după debutul perfect de la EURO 2024. Era satisfăcut şi de faptul că naţionala nu a primit gol.

Edi Iordănescu, în culmea fericirii!

„Avem timp să ne bucurăm. E o victorie memorabilă, istorică pe pământ românesc. le mulţumesc fanilor care au venit de departe. A fost călduros şi afectiv. Le mulţumesc românilor şi tutoror românilor din lume. Băieţii trebuie felicitaţi, îi strâng în braţe. Şi ei ştiau multe de noi şi noi de ei. Am interpretat foarte bine jocul şi când am absorbit presiunea. E o victorie categorică şi mă bucur că nu am primit gol”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului, în direct la PRO TV.

Selecţionerul nu s-a oprit aici. Şi-a permis să glumească pe seama căpitanului Nicuşor Stanciu. „Sunt fericit pentru Stanciu că e omul meciului. Sper să mă salute să mă bage în seamă. Starul nostru e echipa. Le mulţumesc şi celor care nu au intrat şi au fost alături de noi. Să ne bucurăm azi. Va fi şi o analiză. E datoria noastră să rămânem echilibraţi. Să ne bucurăm, suntem sinceri şi ne bucurăm. De mâine continuăm drumul. Sunt secrete faţă de adversari, dar ţinem şi grupul capacitat până în ultima clipă”, a mai spus Edi Iordănescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed