Edi Iordănescu, bulversat de Cupa Mondială 2022! Anunţul care sperie pe toată lumea: ‘Nu suntem capabili să luptăm’

Selecţionerul Edi Iordănescu a fost bulversat de Cupa Mondială 2022! Anunţul acestuia sperie pe toată lumea. Selecţionerul a văzut mai multe meciuri de la turneul final din Qatar.

Edi Iordănescu pare că îşi pregăteşte terenul pentru încă o calificare ratată. Concluzia selecţionerului după ce a văzut Elveţia nu ne dă nicio speranţă.

Edi Iordănescu, bulversat de Cupa Mondială 2022!

Edi Iordănescu spune că românii nu au o condiție fizică potrivită pentru fotbalul mare. Selecționerul a dezvăluit câteva impresii de la acest turneu final. Spune care este diferența principală dintre fotbaliștii pe care i-a văzut în Qatar și fotbaliștii români.

„Cea mai clară diferență pe care am remarcat-o se referă la aspectul fizic al fotbalului. Formațiile pe care le-am urmărit la Mondial au toate fotbaliști foarte puternici, jucători care pot să ducă duelurile fizice și chiar le caută, nu doar le acceptă”, spune selecţionerul, conform gsp.ro.

Iordănescu jr. nu s-a oprit aici. „E o lacună a jucătorilor români și e o problemă la care trebuie să lucrăm la toate nivelurile, nu numai la echipa națională. Noi nu suntem obișnuiți să ducem jocuri de luptă”, a mai spus selecţionerul, conform sursei citate.

România are de înfruntat în preliminariile pentru EURO 2024 Elveţia. Această selecţionată tocmai s-a calificat în optimile turneului final din Qatar. În ultimul meci al grupei, elveţienii au bătut Serbia. Vor avea meci în optimi cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Alături de Elveţia, România se mai bate în preliminariile pentru EURO 2024 cu Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari