Edi Iordănescu are tupeu! Anunţ clar înaintea disputei cu amatorii din Andorra. Ce spune despre calificarea la EURO 2024

Edi Iordănescu are tupeu! Anunţ clar înaintea disputei cu amatorii din Andorra. S-a aflat ce spune despre calificarea la EURO 2024. Chiar dacă România s-a făcut de ruşine cu Belarus, selecţionerul are încredere în tricolori.

Edi Iordănescu a spus clar. În ciuda rezultatului ruşinos de la Budapesta, 0-0 cu Belarus, tricolorii sunt la mâna lor. Pot ajunge la EURO 2024 dacă nu mai fac paşi greşiţi.

Edi Iordănescu are tupeu!

Următorul meci pentru tricolorii lui Edi Iordănescu este chiar în această seară. De la ora 21.45, jucăm pe Arena Naţională, cu amatorii din Andorra. Iordănescu spune că, în cazul unei victorii pe Arena Naţională, un punct ar putea fi suficient din disputele cu principalele contracandidate Israel şi Elveţia.

„(Reporter: Apasă faptul că nu mai suntem aşa siguri de calificare?) Nu apasă deloc. Apasă de la început responsabilitatea îndeplinirii obiectivului, dorinţa foarte mare. Suntem obişnuiţi cu asta, au mai fost momente dificile. Cu doar trei meciuri înainte de finalul campaniei rămânem neînvinşi, rămânem cu şanse importante la calificare. Rămânem la mâna noastră!

Rămânem cu lucruri consolidate, pe care am reuşit comparativ cu ce a fost în Liga Naţiunilor, avem o defensivă mult mai solidă, avem cifre mult mai bune în ceea ce înseamnă consistenţa de joc. Şi obligativatea ca în următoarele 3 jocuri să aducem fie 4 puncte, fie 6 în funcţie de concursul rezultatelor. Suntem pregătiţi pentru asta. Dacă aducem 3 cu Andorra ne-ar mai rămâne unul sau trei în „dubla” cu Israel şi Elveţia. Deci suntem total la mâna noastră!„, a declarat Edi Iordănescu, conform as.ro.

Tricolorii au remizat în patru dintre ultimele cinci meciuri din preliminariile EURO 2024. Cu o victorie împotriva Andorrei, România se poate distanţa la cinci puncte de Israel. Asta n-ar însemna calificarea sigură. Israelienii vor avea două meciuri în minus, plus o dispută dorectă cu tricolorii.

Clasament

1. Elveţia – 6 meciuri – 14 puncte
2. România – 7 meciuri – 13 puncte
3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
5. Belarus – 7 meciuri – 5 puncte
6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed