Decizia momentului luată de Edi Iordănescu! S-a aflat chiar înaintea disputei cu Andorra. Jucătorul care va vedea meciul din tribune / Foto

Decizia momentului luată de Edi Iordănescu! S-a aflat chiar înaintea disputei cu Andorra. Jucătorul care va vedea meciul din tribune. Selecţionerul nu se dezminte şi a mai renunţat la un tricolor.

Edi Iordănescu face curăţenie la echipa naţională înaintea disputei cu Andorra, decisivă pentru calificarea la EURO 2024.

Decizia momentului luată de Edi Iordănescu!

Edi Iordănescu a renunţat la fundaşul central Bogdan Racoviţan. Jucătorul în vârstă de 23 de ani nu a prins lotul de 23 de jucători pentru meciul României cu Andorra. România – Andorra se joacă azi, de la 21:45, pe Arena Națională.

Partida se va juca doar cu copii sub 14 ani în tribune, din cauza incidentele de la meciul împotriva naționalei din Kosovo, din septembrie. Pentru meciurile din preliminarii, loturile echipelor naționale trebuie să conțină 23 de jucători. Louis Munteanu și Darius Olaru au ieșit primii din calcule din lotul de 26 de jucători convocați.

Atacantul Farului a fost luat de Daniel Pancu la naționala de tineret pentru partida cu Finlanda din preliminariile EURO 2025. Mijlocașul de la FCSB s-a accidentat la antrenament.

Sursa foto frf.ro

Cum Iordănescu avea deja două nume pe care nu se putea baza, mai avea de ales un jucător care să nu prindă foaia cu Andorra. Iar acesta este Racovițan, stoperul de la Rakow, care a fost în lot cu Belarus, dar nu a jucat. Spre deosebire de meciul de la Budapesta, Rus, Bîrligea și Borza sunt pe foaia de joc cu Andorra.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed