Edi Iordănescu a primit ordin! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Este obligatoriu să fie selecţionat

Edi Iordănescu a primit ordin! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Este obligatoriu să fie selecţionat. Unul dintre cei mai în vogă impresari a vorbit despre unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga.

Edi Iordănescu este obligat să-l ia la naţională pe Adrian Şut. Cel puţin asta susţine impresarul Florin Vulturar. Mijlocaşul celor de la FCSB poate fi surpriza de la EURO 2024.

Edi Iordănescu a primit ordin!

Florin Vulturar i-a dat un pesaj clar lui Edi Iordănescu. Vladimir Screciu este accidentat și ar putea să lipsească de la Campionatul European din Germania. Florin Vulturar crede că este șansa lui Adrian Șut de a prinde lotul pentru EURO 2024.

“Eu zic că Șut e numărul 1 pe postul lui în campionatul României. Nu vreau eu acum să vorbesc despre asta. Edi știe cel mai bine. Răspunde de rezultate, el a calificat echipa.

Părerea mea este că Șut este un jucător de care el ar avea nevoie să fie acolo. Poate se accidentează vreunul, nu știu”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Până la EURO 2024, pentru Adrian Şut urmează un meci crucial în Superliga. În această seară, de la ora 21.00, FCSB joacă în deplasare, contra celor de la CFR Cluj. Este o partidă crucială în lupta pentru titlu. Înaintea meciului, băieţii lui Elias Charalambous au un avans de 10 puncte în faţa formaţiei din Gruia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed