S-a decis viitorul lui Dennis Man! Tricolorul urmează să semneze noul contract. Edi Iordănescu trebuie să ştie

S-a decis viitorul lui Dennis Man! Tricolorul urmează să semneze noul contract. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Este răsturnare totală de situaţie în privinţa jucătorului român al Parmei.

Dennis Man ar fi dorit, cu insistenţă, de nemţii de la Borussia Dortmund. Totuşi, acesta pare că va avea alt drum.

S-a decis viitorul lui Dennis Man!

Dennis Man ar fi decizia finală. A fost convins de Kyle Krause să rămână la liderul din Serie B. Anunţul momentului a fost făcut de jurnaliştii italieni. Dennis Man va semna un nou contract cu Parma şi vrea să ajute echipa şi în prima ligă. Românul are o cotă de piaţă de 6.5 milioane de euro, iar înţelegerea lui cu gruparea de pe Ennio Tardini expira în vara anului viitor.

Jurnaliştii de la parmatoday.it au oferit detalii de ultimă oră. „Parma pare să fi ales calea continuității. Sunt în derulare negociri pentru reînnoirile contractelor staff-ului tehnic şi, în curând, vor fi anunțate oficial și prelungirile unor jucători precum Adrian Benedyczak și Dennis Man. Kyle Krause, după săptămâni de tăcere, se pare că și-a dat acordul pentru prelungirea contractului directorului sportiv Mauro Pederzoli şi a lui Massimiliano Notari, Mattia Notari şi Domenico Aurelio„, anunţă sursa citată anterior.

Dennis Man a impresionat în tricoul celor de la Parma, în această ediţie din Serie B. Atacantul român are 11 goluri şi 5 pase decisive în 28 de partie. A mai punctat de două ori şi în Cupa Italiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed