Dumitru Dragomir, surprins de ultima decizie a patronului de la FCSB: ‘Dacă a gândit-o, e genial!‘

Dumitru Dragomir a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali.

Fostul șef de la LPF a fost luat prin surprindere de ultima decizie a patronului de la FCSB. Becali a declarat că Octavian Popescu, pe care a vrut să încaseze o sumă-record, va fi rezervă. În locul lui va juca Florinel Coman.

Dumitru Dragomir, despre Octavian Popescu

Totuși, Dragomir crede că Becali îl va titulariza din nou pe Octavian Popescu în scurt timp. Asta pentru că sportivul ar fi cel mai bun jucător al celor de la FCSB, după cum spune fostul președinte al LPF.

„N-are egal! Vorbeam cu fiul meu, care este om de presă, și îmi spunea ‘băi, tată, toată lumea îl înjură pe Gigi Becali și toate rețelele de socializare sunt doar cu el’. Cu Octavian Popescu a făcut marketing, a aruncat plasele și prinde și peștii mari și peștii mici. N-a gândit-o!

Dacă a gândit-o, e genial! Ăsta dacă a gândit chestia asta, a făcut cel mai al dracu’ marketing care există în fotbalul românesc. Cu Pintilii face cel mai al dracu’ marketing! Dau scris că poate să se țină de cuvânt și să nu-l bage 30 de minute și după iar joacă numai cu el. E cel mai bun jucător de la Steaua, înseamnă că nu e sănătos la cap!”, a transmis Dragomir, conform Fanatik.

Gigi Becali: „Acum joacă cine trebuie să joace”

Becali anunțase luni că „perla” sa nu va mai fi în primul 11, după ce jucătorul nu a avut performanțe notabile în ultimele partide.

„Jocul mă încurajează, prima repriză cu Craiova a fost puțin mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui și nici Coman. El a avut o mică problemă, a jucat cu o mică problemă la nu știu ce mușchi. Și dacă făceam echipa corect, dar nu va mai fi echipa făcută, de exemplu, în funcție de…până acum trebuia să facem bani din jucători, acum s-a terminat, vrem să facem bani din Liga Campionilor.

Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Coman stânga, acolo e postul lui și îl va înlocui, dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular, acum e altceva, l-am forțat, îl vede Vasile, Anglia, Franța, are 20 de ani, e timp să îl vadă. Dacă făceam echipa corect din prima era alta situația, cu Cordea și Coman, alta era situația”, a afirmat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed