Afirmaţii dure la adresa lui Gigi Becali! Un impresar a dat cărţile pe faţă: ‘Eu nu muncesc gratis‘

Afirmaţii dure la adresa lui Gigi Becali! Un impresar a dat cărţile pe faţă. Florin Manea a vorbit despre motivul pentru care nu a făcut transferuri cu Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

De altfel, Gigi Becali a spus în repetate rânduri că nu oferă comisioane impresarilor care intermediază transferuri pentru roș-albaștri. Aceștia sunt nevoiți să ceară banii de la fotbaliștii pe care îi reprezintă.

Florin Manea spune de ce nu vrea să lucreze cu Gigi Becali

Manea a spus că nu va colabora cu latifundiarul din Pipera nici în viitor. El a amintit de cazul Anamariei Prodan, cea care l-a impresariat pe Dennis Man. Transferul lui la Parma a fost intermediat de Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali.

„Dacă aș lăsa jucători la FCSB în situația de acum? Nu, eu nu am avut niciodată jucători al FCSB, din două motive. Unu, am înțeles că domnul Becali nu plătește comision, iar eu nu muncesc gratis și nici nu iau din banii jucătorului.

Consider că munca mea trebuie răsplătită de club, nimeni nu muncește gratis. De aia nu am discutat niciodată cu FCSB-ul, pentru că știu că agenții nu sunt foarte bine văzuți.

Singurul jucător al meu care a ajuns acolo a fost Tamaș, dar nu am fost implicat. Era la o vârstă și i-am zis ‘Du-te, Gabi, fă-ți treaba’. Nu m-a interesat să mă implic în vreo negociere.

Doi, dacă va apărea vreo ocazie, vorbim punctual. Dar nu o voi căuta, pentru că ai văzut ce se întâmplă. A apărut Anamaria care l-a luat pe Man, apoi l-a dus Giovanni (n.r. împresarul Ioan Becali) în Italia.

Nu vreau să muncesc degeaba și să-mi creez conflicte cu ceilalți agenți. Mulțumesc lui Dumnezeu că eu încă pot să duc direct în străinătate”, a transmis Manea, conform Sport.ro.

Momentan, impresarul îl reprezintă pe jucătorul Radu Drăgușin, despre care a spus că se află în vizorul celor de la Liverpool.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari