Dumitru Dragomir îi face echipa lui Edi Iordănescu! Jucătorii care nu au voie să lipsească de la EURO 2024. Anunţ clar al fostului şef LPF

Dumitru Dragomir i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu. Fostul șef LPF a spus clar care sunt jucătorii care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Naționala joacă primul meci cu Ucraina.

România și-a aflat și ultima adversară la turneul final din vară, după ce Ucraina a câștigat barajul din Grupa B.

Dumitru Dragomir îi face echipa lui Edi Iordănescu!

După amicalele României, cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și cel pierdut cu Columbia, 3-2, Dumitru Dragomir a găsit echipa perfectă pentru primul meci din grupa de la EURO, cu Ucraina.

În platourile prosport.ro, fostul șef al Ligii a dat trei nume care nu trebuie să îi iasă lui Iordănescu din vizor. Dennis Man, Denis Alibec și Ianis Hagi.

„Eu sunt convins că Edi Iordănescu îi va alege la ora meciului cu Ucraina pe cei mai în formă să intre în primul «11», însă un lucru e clar. Nu poți începe în primul «11» fără Dennis Man, Ianis Hagi și Alibec.

Da, Alibec! Altul ca el mai bun în atac nu avem. Așa cum joacă el pe la arabi, totuși e cel mai bun atacant al nostru. Iar la Man lucrurile sunt clare. La ora asta e cel mai bun jucător al naționalei. Băiatul e și în mare formă și văd că rupe tot atât în Italia, cât și la națională atunci când vine să joace”, a spus Dragomir, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed