Dumitru Dragomir îi dă ordin lui Dan Şucu! Ce trebuie să îi facă lui Cristiano Bergodi. Este răsturnare totală de situaţie

Dumitru Dragomir îi dă ordin lui Dan Şucu! S-a aflat ce trebuie să îi facă lui Cristiano Bergodi. Este răsturnare totală de situaţie. Fostul şef al LPF spune că antrenorul italian nu trebuie demis acum de la Rapid.

Dan Şucu vrea să scape imediat de Cristiano Bergodi, dar aceasta ar fi strategia greşită. Cel puţin asta spune fost şef al LPF.

Dumitru Dragomir îi dă ordin lui Dan Şucu!

Dumitru Dragomir i-a cerut patronului din Giuleşti să nu îl schimbe pe Cristiano Bergodi până la finalul sezonului. Mai mult, a reacţionat vehement când a aflat că Marius Şumudică este aproape de a îl înlocui pe Bergodi. În acest moment, Şucu l-a băgat în şedinţă pe italian pentru a-l da afară.

Antrenorul nu vrea însă să renunţe la clauza de rezuliere de 210.000 de euro. „Nu. Să îl lase să se termine campionatul… ori se face de rahat. Îl dă afară în vară indiferent ce se întâmplă, dar să termine campionatul. Cine se duce, se compromite şi el.

Un conducător serios nu face aşa ceva. Îl lasă, în vară la revedere. Stabileşte acum cu un nou antrenor, strategia, ce jucători aduce. A adus mulţi jucători de umplutură.

Eu sunt prieten cu Şumudică, m-a sunat, vă jur. Nu i-am răspuns. Dacă îi spun să nu se ducă, se supără pe mine… dacă îi spun să se ducă şi dă chix, se supără pe mine. Mai bine adopt tactica mersului pe blat. Este singurul antrenor care se pretează Rapid„, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Pentru giuleşteni urmează duelul de sâmbătă seara, de pe Arena Naţională, contra celor de la FCSB. Rapid este pe locul 5 şi riscă să rateue şi ultimul obiectiv, calificarea în Conference League. În acest moment, rapidiştii sunt la 3 puncte distanţă de CSU Craiova şi CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed