Dumitru Dragomir a dat verdictul! Anunţ surpriză după revenirea lui Dan Petrescu. Mesaj clar pentru Neluţu Varga

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul CFR-ului! Anunţ surpriză după revenirea lui Dan Petrescu la cârma ardelenilor. Mesaj clar pentru patronul Neluţu Varga. Fostul şef LPF merge pe mâna noului antrenor din Gruia.

Dan Petrescu a revenit pe banca CFR-ului. Rămași fără antrenor după plecarea lui Adi Mutu, șefii din Gruia au fost nevoiți să găsească un înlocuitor, deși au anunțat că până la finalul sezonului vor avea doar un interimar.

Anunţ surpriză după revenirea lui Dan Petrescu!

”Bursucul” s-a înțeles cu oficialii CFR-ului și a semnat un contract pe trei ani cu gruparea ardelenilor, potrivit Fanatik. Dumitru Dragomir este foarte încântat de decizia luate de ambele părți și îl laudă pe Petrescu.

“O treabă foarte bună. Eu dacă eram în locul lui Neluţu Varga, aşa jucam şi eu, pe ăsta îl luam (n.r. Dan Petrescu). Este un om serios, nu mă doare capul. Este clar că nu pierd banii.

Lui Dan Petrescu poţi să îi dai 1 milion de euro pe an, că nu te păcăleşte. Ăsta nu păcăleşte banii. Gigi Becali e cel mai tare A1. Are echipă bună FCSB-ul. N-aş lua niciun vârf de atac.

Aş juca cu Miculescu ăsta. Din punct de vedere tactic este diabolic. Nu am mai vorbit de două luni cu Gigi Becali. Dar spaţiile pe care le creează Miculescu, nu le face nimeni.

Cred că CFR Cluj sau Hagi o să încheie pe locul doi. Rapid are conducători foarte buni, antrenor foarte bun, galerie foarte bună, dar jucătorii sunt bunicei. Lotul este de la locul patru în jos.

Şi antrenorul lor este bun. N-a greşit cu nimic. Sub presiune nu joacă deloc. Dacă era meciul Rapid – FCSB şi se juca în Giuleşti, cred că pierdeau rapidiştii. Este greu acolo. Pe Arena Naţională va fi greu pentru FCSB”, a spus Dragomir.

Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, a fost confirmată și de Varga. Tehnician are în palmares patru dintre cele cinci titluri consecutive din perioada 2018-2022.

Petrescu a revenit!

„Am bătut palma cu Dan Petrescu! Negocierile au durat foarte puțin, ne leagă și o relație specială, de respect și de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară. Vrea să se mai odihnească. În perioada aceasta nu a dorit să preia echipa.

Acum vrem să creionăm o strategie care să ne ajute să fim campioni în sezonul viitor. Suntem foarte, foarte fericiți că «antrenorul titlu» s-a întors acasă, adică aici, la Cluj, și suntem siguri că o să avem aceleași performanțe pe care le-am avut întotdeauna cu acest tehnician formidabil.

Da, pot să vă confirm oficial, Dan Petrescu este la CFR Cluj din vară”, a spus Neluţu Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed