Dumitru Dragomir face dezvăluirea momentului! Anunţ clar despre Sebastian Colţescu: ‘Bag mâna în foc’

Dumitru Dragomir face dezvăluirea momentului! A venit cu un anunţ clar despre Sebastian Colţescu.

Fostul șef al LPF crede că arbitrul Sebastian Colţescu a făcut o eroare atunci când a decis să dicteze un penalty pentru FCSB în partida cu Farul.

Dumitru Dragomir face dezvăluirea momentului

Totuși, Dumitru Dragomir consideră că centralul nu ar fi greșit în mod intenționat. Pe lângă asta, fostul președinte al LPF a spus despre Colţescu că ar fi o persoană arogantă, dar corectă, conform Fanatik.

„Colțescu, săracul, a fost un arbitru bun și un om cinstit, dar a mai comis și el. Nu trebuia dat 11 metri la Ovidiu. A avut o zi proastă, dar a avut o carieră fulminantă ca arbitru. Nu e de nivelul lui Crăciunescu, dar e aproape. A avut o carieră grozavă.

Un mic contact a fost, dar nu de 11 metri. Am crezut că se duce la VAR, dar nu s-a dus la VAR, una dintre marile greșeli. S-a dat rotund, nu a întrebat pe nimeni. Hagi are dreptate că e arogant. Dacă îi vezi că sunt înfierbântați, de ce nu mergi să vezi faza? O vezi de 10 ori la VAR. Nu poți să o ții ca oarba…

Bag mâna în foc pentru Colțescu, îl știu de când a promovat, nu te apropii de el. De o corectitudine incredibilă. Crezi că există arbitru să nu fi fost încercat? Unii au pus botul, alții nu. Nu știu dacă e arogant, dar a greșit. A greșit că nu s-a dus la VAR, de asta a zis Hagi că e arogant”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed