Dumitru Dragomir și-a ieșit din minți. A fost enervat în plină stradă de protestatarul ‘Ceaușescu’. ‘M-au înțepat cu șurubelnița’ / ‘Nu mai văd cu un ochi’. Imagini

Dumitru Dragomir a trecut prin momente tensionate. Marți seara, fostul președinte al LPF a avut un conflict în plină stradă cu protestatarul Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de Ceaușescu. Cei doi au avut un conflict și în urmă cu doi ani.

La fel ca și în urmă cu doi ani, Marian Moroșanu l-a așteptat pe Dumitru Dragomir în fața sediului B1 TV. Cunoscutul om de fotbal a participat la emisiunea realizată de Robert Turcescu.

„Se pregătește să iasă unul dintre cei mai mari comuniști borfași escroci. El e cel care a furat, care a vândut, care s-a îmbogățit doar din furt! Spune, mă, la televizor cât ai furat! Am înțeles că acum ești și rusofil, comunistule!”, a spus „Ceaușescu” în filmulețul postat pe pagina de Facebook.

În momentul în care Dragomir a ieșit din clădire, s-a dus direct spre bărbat, a încercat să-l lovească, apoi a plecat spre mașina sa. Moroșanu spune că a fost lovit de bodyguard-ul fostului președinte LPF și a ajuns la spital cu ochiul vânăt.

„Nu mai văd cu ochiul ăsta! Bodyguard-ul lui Mitică a dat în mine”.

Reacția lui Dumitru Dragomir. Ce spun polițiștii

Dumitru Dragomir a vorbit și el despre incident. Acesta spune că a fost înțepat cu o șurubelniță.

Eu am terminat emisiunea la B1TV și moderatorul mi-a spus: «Nea Mitică, nu ieși pe aici că nu te lasă ăștia să mergi la mașină!». Nu m-au lăsat să ies. Eu, atunci, m-am întors și am întrebat de altă ieșire. Când m-am dus la ieșirea cealaltă, acolo era unul care mă pândea cu un câine. Mie îmi e frică de câini, de oameni nu îmi e frică. Apoi m-am întors înapoi la prima ieșire. Când am dat să ies, nu m-au lăsat să merg la mașină. Eu trebuia să mă duc la mașină pentru că se schimba semaforul și nu putea să stea mașina acolo.

Striga acolo: «Comunistule, hoțule, banditule!» Fraților, eu de felul meu sunt coleric și răspund și eu, nu mă pot abține. A început să mă înjure, atunci a venit unul cu un câine pe care l-a pus pe mine și mi-a rupt pantalonii. Erau trei inși.

Eu am vrut să mă duc la mașina și să plec. Dacă te oprește cineva și te înjură pe stradă, nu reacționezi? Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112? Nu am avut timp de așa ceva.

Îl dau în judecată pentru ce mi-a spus și pentru că m-a mușcat câinele, pentru că acasă am văzut că am și zgârieturi pe picioare. Îmi e teamă să nu fie câinele turbat. Mă duc mâine să îmi fac antirabicul. Unul m-a înțepat cu o șurubelniță, mi-a dat în spate cu o șurubelniță. Au venit în grup și m-au atacat“, a spus Mitică Dragomir la Realitatea Plus.

Poliția Capitalei a remis un comunicat în care anunță că s-a sesizat din oficiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed