Dumitru Dragomir detonează bomba momentului! Dezvăluiri uluitoare despre un jucător din Superliga. Îl compară cu Radu Drăguşin

Dumitru Dragomir a analizat în detaliu jucătorii valoroși ai României. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a numit pe Matei Ilie, fundașul în vârstă de 20 de ani al celor de la CFR Cluj, cel mai scump jucător din Superliga.

Din perspectiva lui Dragomir, stoperul este pe cale de a atinge nivelul lui Radu Drăgușin, fundaș transferat, de curând, de la Genoa la Tottenham Spurs.

Dumitru Dragomir detonează bomba momentului!

Fostul oficial LPF este sigur că Matei Ilie poate urma exemplul lui Drăgușin și se poate adapta lejer în campionatul englez. În ceea ce privește valoarea fundașului, Dragomir a preconizat sume ce se ridică până la șapte milioane de euro.

“Lixandru şi Şut sunt de bani mulţi. Trebuie să îi iei pe amândoi. Aş da 10 milioane de euro pe cei doi. Atât aş da eu. Florinel Coman costă în jur de 5-6 milioane de euro, Mitriţă, 3-4. Otele este şi el de 3-4 milioane, ca şi Bîrligea, e tânăr. Matei Ilie merge spre 7 milioane de euro. Cu cine vorbiţi voi? Este peste toţi. Are 20 de ani, 1,90 şi ceva, de picior stâng.

Se duce în Anglia şi joacă. Eu zic că acum e de nivelul lui Drăguşin. Da, l-am pus peste Coman. Eu spun peste 7 milioane. De departe cel mai potenţial dintre jucătorii români. La preţ mare l-aş pune şi pe portarul de la Steaua. Târnovanu, cam 4-5 milioane de euro. Baiaram este de 1-2 milioane de euro. Rrahmani este atacant de 1,5 milioane de euro.Krasniqi este de 500-600.000 de euro, iar Bauza ar fi de 1,5 milioane de euro. Louis Munteanu este de peste 1,5 milioane de euro, se poate duce în 3 milioane de euro. Otele e jucător de forţă, de asta e peste Munteanu.

Cojocaru de la Farul se poate duce acum peste 3 milioane de euro. Lasă acum, în viitor nu ştiu. Otele nu poate să joace cu mijlocaşii pe care îi are. E jucător de campionatul englez sau german!”, a spus, la fanatik.ro, Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed