Dumitru Dragomir, declarație neașteptată! Ce a putut să spună despre Gigi Becali. Ar fi o adevărată premieră

Dumitru Dragomir îl laudă pe prietenul său Gigi Becali, după ce FCSB este lider detașat în Superliga. După ce a nominalizat mai mulți antrenori, fostul șef al LPF a spus și cine este cel mai bun tehnician al sezonului.

Pe lista lui Dragomir sunt Dorinel Munteanu, Edi Iordănescu sau Mircea Rednic, însă niciunul dintre aceștia nu ar trebui să primească titlul de antrenorul anului în opinia omului de afaceri.

Dumitru Dragomir, declarație neașteptată

Gigi Becali este lăudat de tot mai mulți oameni din fotbal, după ce FCSB este la un pas să ia titlul. Așa cum se știe, latifundiarul din Pipera se implică în tot ce are legătură cu echipa sa. Dictează echipa și impune schimbările în timpul meciurilor.

Așa că, fostul președinte al LPF i-ar acorda un titlu total neașteptat. În opinia sa, Becali ar trebui să fie antrenorul anului.

De asemenea, omul de afaceri i-a lăudat și pe Dorinel Munteanu, Edi Iordănescu și Mircea Rednic.

„Dorinel Munteanu este în primii cinci antrenori ai țării, Grozavu de la Iași era antrenor trăsnet. Oțelul este una dintre cele mai slabe, dar uitați ce a făcut Dorinel Munteanu din ea. Antrenorul anului i-aș da lui Gigi Becali, este campion.

Pe Dorinel Munteanu i l-aș da lui Gigi. Și Edi Iordănescu este pe trei, dar Gigi Becali este primul. L-aș pune și pe Rednic pentru că este un antrenor excelent.

Este antrenor bun și Neagoe de la Pitești, dar nu are echipă. Nu are echipă nici de Divizia B, de ce s-a dus că găsea imediat echipă din prima ligă”, a spus Dragomir, pentru fanatik.ro.

FCSB este pe primul loc în Superliga cu 44 de puncte. Este urmată de CFR Cluj cu 31 de puncte, și de CSU Craiova, cu același număr de puncte. Următoarele poziții în play-off sunt ocupate de Farul, Rapid și Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed