Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Ce se va întâmpla cu jucătorii de la FCSB după ce vor aconta titlul. Mihai Stoica a spus clar

FCSB s-a distanțat la 13 puncte de rivale în clasamentul competiției interne și poate primi titlul de campioană încă din etapa viitoare! Derby-ul dintre liderul Superligii și Rapid este programat pe data de 20 aprilie, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Mihai Stoica negociază vacanța tricolorilor care se află pe lista lui Edi Iordănescu, pentru turneul final.

Mihai Stoica ia în considerare părerea selecționerului, astfel că jucătorii eligibili pentru EURO 2024, care activează la FCSB, ar putea intra în vacanță mult mai devreme.

Mihai Stoica, decizie de ultim moment!

Edi Iordănescu va avea ultimul cuvânt în ceea ce îi privește pe jucători în returul play-off-ului.

”În eventualitatea în care vom câştiga mai devreme titlul. Primul apel pe care îl voi lansa va fi la Edi ca să-l întreb cum vrea el să facă cu jucătorii care sunt susceptibili de a fi selecţionați pentru turneul final. Aia vom face.

Nu vom face absolut nimic fără să discutăm cu selecţionerul. Ce spune el, aia vom face. Vrem noi aşa. Pentru că este echipa naţională. Avem o totală deschidere. Aşa mi se pare normal!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Florinel Coman, principalul component de bază din lotul lui Elias Charalambous, va fi prezent la turneul final din Germania.

Atacantul în vârstă de 26 de ani este golgeter la FCSB, cu un total de 17 goluri înregistrate în tricoul roș-albastru. Conform presei interne, Coman ar părăsi vicecampioana la finalul stagiunii curent, urmând să dea curs ofertei celor de la Al Dhilal, formație ce activează în Qatar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed