Bomba momentului în fotbal! România rămâne fără adversară în preliminarii. Decizia care urmează să o ia UEFA

Bomba momentului în fotbal! România rămâne fără adversară în preliminarii. Decizia care urmează să o ia UEFA. Totul se întâmplă din cauza războiului din Ucraina. Cei de la UEFA vor să excludă Belarus din preliminariile EURO 2024.

România rămâne fără adversară în preliminariile EURO 2024. Belarus ar putea fi exclusă din calificările pentru Euro 2024 şi din toate competiţiile organizate de UEFA.

România rămâne fără adversară în preliminarii

Totul a fost anunţat în urmă cu puţin timp de televiziunea publică germană, ARD. Forul european va dezbate subiectul în cadrul următorului său Comitet Executiv. Sâmbătă, 25 martie, echipa naţională din Belarus va intra în calificările pentru Euro 2024, jucând împotriva Elveţiei, la Novi Sad, în Serbia.

Însă apariţia sa în competiţie ar putea fi doar trecătoare, deoarece, potrivit postului public german de televiziune ARD, UEFA va analiza o posibilă excludere a echipelor din Belarus în cadrul următorului său Comitet Executiv, care se va ţine în ziua de 4 aprilie.

„UEFA are de multă vreme intenţia să discute situaţia din Belarus, iar acest lucru se va întâmpla la următoarea reuniune a comitetului nostru executiv”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, într-un mesaj trimis vineri celor 100 de deputaţi ai Parlamentului European.

În luna septembrie a anului 2022, Germania solicitase deja excluderea Belarusului din calificările pentru Euro şi din competiţiile organizate de UEFA.

În preliminariile Euro 2024, Belarus joacă în grupa din care face parte şi România. Cele două echipe se vor întâlni în 28 martie, la Bucureşti, şi vor juca returul în data de 12 octombrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed