Dumitru Dragomir a spus adevărul! Dezvăluiri incredibile despre un coleg al lui Gică Hagi. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Dorinel Munteanu

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre fostul coleg al lui Gică Hagi. Nu s-a abținut și a vorbit despre secretul lui Dorinel Munteanu.

Echipa antrenată de acesta a promovat din liga a doua în această vară și deocamdată are un parcurs bun în Superliga, fiind pe locul 10.

Dumitru Dragomir a dezvăluit secretul lui Dorinel Munteanu

Oțelul Galați a promovat în Superliga în această vară, iar în actuala stagiune are doar o înfrângere. Dumitru Dragomir nu s-a abținut și a vorbit despre secretul fostului internațional. Acesta a reamintit despre perioada în care Dorinel Munteanu avea probleme cu alcoolul. Acum însă, nu mai are acest obicei.

(Dorinel s-ar înțelege cu Gigi?) Da. Dorinel este o dulceață și ca fotbalist era.

A avut o perioadă când a băut. Acum nu se atinge de băutură. Eu știu tot ce mișcă în fotbalul românesc.

(n.r. bea mult?) Cât un bivol. Vin bea, dar acum nu se atinge de ani de zile de băutură. De vreo doi-trei ani nu mai bea, de-asta s-a și îngrășat. A avut probleme cu nevasta lui și-a luat-o pe băutură. După asta și-a revenit, și-a refăcut viața. Acum e de o seriozitate, nu-l atingi cu ceva”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Dorinel Munteanu le-a mai pregătit pe CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua și U Cluj. Cea mai mare realizare ca antrenor este câștigarea campionatului în sezonul 2010 – 2011 cu Oțelul.

Gălățenii sunt pe locul 10 în clasament, cu 11 puncte în 10 partide.

„Eu dacă aș fi la echipa campioană, l-aș lua pe Dorinel. Eu am câțiva antrenori. De exemplu: Dorinel, Neagoe, Sabău, Șumudică, mai sunt 2-3”, a mai spus Dumitru Dragomir, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed