Dezvăluirea nopţii despre Dan Petrescu! Antrenorul revine în Superliga. Neluţu Varga l-a convins să semneze cu CFR Cluj

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj. Neluțu Varga l-a convins pe tehnician să revină la echipă, după înfrângerea cu roș-albaștrii lui Elias Charalambous. Tehnicianul a semnat cu clujenii.

Imediat după înfrângerea suferită cu FCSB, Neluțu Varga a făcut anunțul. Dan Petrescu se întoarce pe banca tehnică a echipei cu care a câștigat 4 titluri.

Dezvăluirea nopţii despre Dan Petrescu!

Anunțul nopții a fost făcut de fanatik.ro, în direct. Moderatorul emisiunii a declarat că a primit un mesaj de la Neluțu Varga în care anunță că Dan Petrescu a semnat și va fi pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj începând cu vara acestui an.

Primul zvon al reîntoarcerii tehnicianului la echipa din Cluj a apărut după meciul câştigat cu 4-1 cu Rapid.

„E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde.

Vă daţi seama, acolo (n.r. la CFR Cluj) au fost cele mai mari succese ale mele şi e normal să se speculeze aşa. Mi-e dor de fotbal, asta e clar. La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă. Acum însă am nevoie de o pauză”, spunea Dan Petrescu, potrivit sursei menționate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed