Dan Petrescu a semnat contractul! Revenire spectaculoasă în Superliga. Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Neluţu Varga

Dan Petrescu a semnat contractul! Revenire spectaculoasă în Superliga. Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Neluţu Varga. Patronul celor de la CFR Cluj n-a mai suportat doi ani fără titlu.

Neluţu Varga a semnat contractul cu Dan Petrescu. Omul care a câştigat titluri pe bandă rulantă cu CFR Cluj revine în Gruia.

Dan Petrescu a semnat contractul!

Dan Petrescu a semnat pe trei sezoane cu CFR Cluj. Are ca obiectiv titlul şi va fi pe banca echipei din Gruia din sezonul viitor. În ultimele 6 etape din play-off, de CFR Cluj ar urma să se ocupe în continuare interimarii Ovidiu Hoban și Francisc Dican.

Până acum, Petrescu a mai antrenat-o pe CFR Cluj în 3 rânduri. După ce s-a înțeles cu antrenorul, Varga l-a numit ”antrenorul-titlu” pe tehnicianul care s-a despărțit în această lună de sud-coreenii de la Jeonbuk.

”Am bătut palma cu Dan Petrescu! Negocierile au durat foarte puțin, ne leagă și o relație specială, de respect și de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară. Vrea să se mai odihnească. În perioada aceasta nu a dorit să preia echipa.

Acum vrem să creionăm o strategie care să ne ajute să fim campioni în sezonul viitor. Suntem foarte, foarte fericiți că antrenorul-titlu s-a întors acasă, adică aici, la Cluj, și suntem siguri că o să avem aceleași performanțe pe care le-am avut întotdeauna cu acest tehnician formidabil. Da, pot să vă confirm oficial, Dan Petrescu este la CFR Cluj din vară”, a spus Varga, conform fanatik.ro.

Dan Petrescu a câștigat patru titluri cu CFR Cluj: 2018, 2019, 2020, 2022. Revine în Gruia cu acelaşi obiectiv, să câştige campionatul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed